• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T/A.A

03.02.2023

20:00

UROŠ ĆERTIĆ PRVI PUT OTKRIO RAZLOGE BEŽANJA IZ ZADRUGE! DETALJI KOJI SU SE VEŠTO SAKRILI! "Nisam više mogao da izdržim da to rade"! (VIDEO)

Printscreen/TV Pink, Darko Cvetanović

Rijaliti

UROŠ ĆERTIĆ PRVI PUT OTKRIO RAZLOGE BEŽANJA IZ ZADRUGE! DETALJI KOJI SU SE VEŠTO SAKRILI! "Nisam više mogao da izdržim da to rade"! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati kaskader i rijaliti zvezda Uroš Ćeritć bio je gost informerovog portala i tom prilikom prvi put otkrio sve o begu iz rijalitija. Detalji koje nismo videli na televiziji a vešto su se sakrili.

Uroš Ćertić je bio učesnik Zadruge 6 u kojoj je napravio potpuni haos kada je diskvalifikovao Kristijana Golubovića, posvađao se sa Zvezdanom Slavnićem i isprozivao sve učesnike na imanju.

Na sebe je nalepio etiketu opasnog momka bez dlake na jeziku kome se nije dobro zamerati. 

Rijaliti je igrao jako dobro sve dok ga samovoljno nije napustio, a o konkretnim razlozima izlaska nikada nije pričao sve do sada. 

Foto: printscreen

Uroš Ćertić u Zadruzi

- Mi stari rijaliti učesnici imamo neki poseban tretman, nikada nas drugi nisu videli na sistematskom niti se srećemo u istom društvu. Mene nisu šutnuli na pumpu, kada sam izašao sačekao sam da me tata pokupi to je bilo oko 3,4h ujutru. Posle toliko godina u rijalitiju nisam zaslužio da čekam prevoz na pumpi, a mnogi su čekali. Nikada mi lakše nije bilo učešće nego sada, inače ne pričam o tome. Vrlo dobro sam znao gde idem bio sam u kecu, da nisam potrošio neke resurse nikada ne bih ušao opet tamo. Neki od nas imaju jako dobre honorare, da ti neko stalno pljuje dete, kao onaj raspali krezubi ratni profiter to nema cenu. Ne isplati se, i nisam ja iz tog sveta ali sam iz nekog šoubiznisa. Ja sam ušao tamo sa nekim planom, ja da sam vraćao one udarce imao bih kazne, to je ozbiljan novac. Nikad veza u rijalitiju, nikad tuče, nikad seks. Nikada nisam bio diskvalifikovan ni iz jednog rijalitija. Ovo mi je bilo najbrutalnije učešće, svi su zaslužili, nikad manje nisam imao negativnih poruka - bio je jasan Ćertić. 

Uroš je i do detalja ispričao kako je pobegao.

- Odlučio sam da pobegnem, pakovao sam stvari par dana da ne prolave. Bila su pitanja novinara, otišao sam u hotel gledao sam da ne oštetim imovinu, malo jače sam lupio vrata od frizerskog salona u toku reklama. Sedeo sam kod obezbeđenja da me tata pokupi i gledao na TV, i stiže pismo - ispričao je Uroš za naš portal, a šta je sve rekao možete pogledati u videu na početku teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija