• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2023

18:37

OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI! Zvezdan na silu ljubi Mariju Kulić, ona mu zavaljuje šamarčinu! (VIDEO)

Printscreen

Rijaliti

OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI! Zvezdan na silu ljubi Mariju Kulić, ona mu zavaljuje šamarčinu! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je na žurki Zvezdan spopadao zadrugarke Maju Marinković, Žanu Đorđević, Miljanu Popović, a kada su ga one odbile prešao je na Mariju

U Zadruzi je sinoć održana žurka, a na društvenim mrežama širi se snimak na kojem se vidi skuob između Marije Kulić i Zvezdana Slavnića, nakon što je on pokušao da je poljubi.

Slavnić je najpre šokirao javnost kada je prevario svoju suprugu Anu Ćurčić u "Zadruzi" sa 15 godina mlađom Anđelom Đuričić.

Međutim, Slavnić i dalje nastavlja da šokira. Sinoć je na žurki spopadao zadrugarke - Maju Marinković, Žanu Đorđević, Miljanu Popović, a kada su ga one odbile prešao je na Mariju Kulić.

Zvezdan je naime, dok je plesao navalentno krenuo da poljubi Mariju Kulić, a ona mu je opalila šamar.

 

 

Podsetimo, nakon što su Slavnića sve rijaliti učesnice odbile u Zadruzi 6, otišao je u izolaciju kod svoje nevenčane supruge i sve vreme je grlio.

Zvezdan Slavnić je odmah seo na krevet Ane Ćurčić i krenuo da je zadrirkuje. Naime, on je Anu nekoliko puta pitao kako je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malkolm

pre 1 godinu

Ovaj manijak ce sigurno nekoga povrediti u Zadruzi. To je pitanje dana. Nece moci izdrzati jos 5 meseci u ovim okolnostima. Najbolje bi bilo izbaciti ti ga iz rialitija pre nego nekog povredi.Svaki njegov postupak je za strucnu alalizu. Covek nije u vinklu. Samo da ne bude kasno.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija