• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

21.02.2023

08:20

ANA ĆURČIĆ NIJE BILA JEDINA SLAVNIĆEVA ŽRTVA! Zvezdan je zlostavljao Aleks i pre "Zadruge"

Printscreen

Rijaliti

ANA ĆURČIĆ NIJE BILA JEDINA SLAVNIĆEVA ŽRTVA! Zvezdan je zlostavljao Aleks i pre "Zadruge"

Podeli vest

Zvezdan Slavnić zlostavljao je Aleks Nikolić i pre "Zadruge 6", tvrdi kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda!

Prema njenim rečima, sin košarkaškog stručnjaka Moke Slavnića tukao je bivšu suprugu, a bio je nasilan i prema sadašnjoj devojci Filipa Cara.


Pobegla od njega
Aleks je imala ozbiljan problem sa Slavnićem, jedva je izvukla živu glavu
Milena Kačavenda

 

- Mnogi su se pitali zašto je Ana, kad je ušla u "Zadrugu", rekla Aleks da će da je štiti od Zvezdana! I to pošto joj se muvala s mužem... Zato što su obe trpele njegovo psihičko i fizičko nasilje! Aleks i Zvezdan se poznaju još od pre "Zadruge". Nikolićeva je imala ozbiljan problem sa Slavnićem, nije znala kako da ga se reši. Jedva je izvukla živu glavu! Bili su u bliskom kontaktu, a kada je Aleks shvatila kakav je on zapravo, pobegla je glavom bez obzira - priča Anina kuma i najavljuje da će u narednom periodu otkriti sve detalje njihovog odnosa:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 


- Čekam da mi Ana da znak, pa sve da ispričam! Imam dokaze o tome kakav je to odnos bio i šta se sve dešavalo... Ana je za to saznala tek pošto je Zvezdan ušao u rijaliti.
Kačavenda je ubeđena da se Nikolićeva i dalje plaši Slavnića.
- Vidi se da ima strah od njega. Prepala se kad je pokušao da je poljubi, ali i kad joj se unosio u lice i drao se na nju jer ga je odbila - priča Milena, koja veruje da je upravo zato puklo prijateljstvo između Filipa i Zvezdana:
- Sigurna sam da Car zna šta se dešavalo između Aleks i tog nasilnika napolju i da se zato više ne druže. Filip je zauzeo zaštitnički stav prema svojoj devojci, samo čekam dan kad će između njih dvojice doći do ozbiljnog sukoba. Volela bih da mu Car polomi glavu!
Ana je nedavno otkrila pravu istinu o odnosu sa Zvezdanom, s kojim je 15 godina živela u paklu. Učesnica "Zadruge" ispričala je da ju je bivši muž tukao, a da se na kraju ona njemu izvinjavala zbog toga.

Foto: Printscreen

 


Bulić poklonio Ani
'roleks' od 20.000E

Biznismen Aca Bulić, koji je bio prva velika ljubav Ane Ćurčić, kupio je instruktorki fitnesa "roleks" vredan 20.000 evra!
- Aca je veliki gospodin i pravi džentlmen. Malo je takvih muškaraca danas. Kupio je Ani "roleks" od 20.000 evra! Taj sat ima posebno značenje za njih, zato je izabrao baš taj brend. Velika joj je podrška i spreman je na sve, samo da joj pomogne - kaže Milena Kačavenda.

- Kad me je prvi put udario, vidao mi je rane. Posle 20 puta to mu je postalo normalno. E, kad me je udario 150. put, došla sam u situaciju da se ja njemu izvinjavam zbog toga! I dalje ga se plašim, živim u strahu - poverila se ona šokiranoj Zorici Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija