• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

24.02.2023

17:10

MOJA ŽIVOTNA GREŠKA JE ŠTO ZVEZDANA NISAM UZEO OD MAJKE! Moka Slavnić otvorio dušu, pa otkrio kako je njegov sin završio na ulici!

Miloš Rafailović

Rijaliti

MOJA ŽIVOTNA GREŠKA JE ŠTO ZVEZDANA NISAM UZEO OD MAJKE! Moka Slavnić otvorio dušu, pa otkrio kako je njegov sin završio na ulici!

Podeli vest

Zoran Moka Slavnić, košarkaška legenda, večeras ulazi u "zadrugu 6" kako bi pružio podršku sinu Zvezdanu, a tamo će se srestis a bivšom snajom Anom Ćurčić s kojom je u žestokoj svađi. On je pre ulaska govorio o donosu sa sinom, njegovom odrastanju i greškama za koje legendarni košarkaš smatra da su Zvezdana oterale u svet kriminala.

Slavnić je istakao da je nije ulica upropastila Zvezdana, već da je on bio taj koji je svesno želeo da bude deo tog sveta:

Foto: Youtube printscreeen

Zoran Moka Slavnić

- Imao je 14 godina kada smo se razveli njegova majka i ja. Moja životna greška je što ga nisam uzeo kod sebe, jer majka nije bila sposobna da ga odgoji. Ne jer to nije želela, već je Zvezdan postao mangupčič sa 14 godina. On i ja nikada nismo bili u situaciji da ne govorimo, on je samo bežao od mene jer sam ga kritikovao. Stalno sam mu govorio da će on zauvek da bude moj sin, a da je njegova stvar da li želi da mu ja budem otac. On je moju karijeru ladno podneo, imao je svega osam godina, tako da sa te strane nije ništa uticalo da on ode na ulicu - započeo je Slavnić, pa nastaviio:

- Nije njega ulica uzela, već je on uzeo ulicu. Zvezdan je sve imao, a njegovi drugovi nisu imali, pa su zbog toga radili raznorazne stvari koje se rade na ulici, a pritom su bile sankcije. Kada je Zvezdan prvi put bio u zatvoru sedam i po godina iako mu je robija bila devet i po, Kristijan Golubović je rekao da sam ja nazvao par brojeva i to sredio. A sada kažem njemu i svima da sam tada rekao Zvezdanu da ako je kriv, to će da plati koliko treba, dakle, nisam pozvao niti jedan broj.

Foto: Printscreen/You Tube

Zvezdan Slavnić

Nakon toga, slavni košarkaš je demantovao navode da Zvezdan ima kriminogen karakter, pa je opisao kako je izgledao jedan njegov dan:

- Zvezdan je upisao petu gimnaziju, a od 35 učenika njih 30 su bili vukovci. Njegov dan je tekao tako što ga ja odvezem u školu u sedam ujutru, posle toga idemo kod moje majke na ručak i onda mu dođe profesor iz šest predmeta i na kraju odemo do pionira jer sam ja tad trenirao u Zvezdi. Posle šest meseci mi je rekao da više to ne može da izdrži. Prvi razred sa šest godina je inače završio u Italiji, a šesti razred u Španiji. Tako da je perfektno znao italjanski, engelski i španski jezik- kazao je Moka Slavnić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Micko

pre 1 godinu

Ti si jedan od najgluplji košarkaša Srbije pa me ne čudi što ti je sin debil.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija