• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

16.03.2023

07:55

MARIJA KULIĆ ŽESTOKO IZVREĐALA MILJANU ZBOG ZOLE! Glupačo, imaš seks u majici sa mojim likom!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

MARIJA KULIĆ ŽESTOKO IZVREĐALA MILJANU ZBOG ZOLE! Glupačo, imaš seks u majici sa mojim likom!

Podeli vest

Marija Kulić pobesnela je na ćerku Miljanu jer je imala seks sa Lazarom Čolićem Zolom u majici sa njenim likom.

Di-džej iz Dervente ucenio je Nišlijku da će voditi ljubav sa njom samo ako obuče majicu sa Marijinim likom. Miljana je oberučke prihvatila njegov predlog, a Marija je zbog Zoline ideje bila van sebe.


Izvređala ćerku
Miljana, ti si ćerka koju niko ne bi poželeo! Trpiš poniženja od smrdljivog Zole!
Marija Kulić

- Miljana, ti si ćerka koju niko ne bi poželeo! J*beš se sa mojom slikom? Beži, pačavro. Dno dna. Ti nisi ćerka, ti si ološ za kojim čovek ne treba da se okrene u životu. Sramoto za ženski rod. Zapamti ovo - majka kad te otpiše, tad te je ceo svet otpisao! Nemaš nikog više u životu - vikala je Marija na Miljanu, a potom optužila Zolu da smrdi:

Foto: printscreen

 


- Trpiš poniženje od smrdljivog Zole. Čovek ne zna da se okupa! Je l' te nije sramota da radiš one stvari, a da mi posle pričaš kako on smrdi? Glupačo, on će bolje da prođe u životu od tebe, jer nemaš svoje ja. A to je najgore za jednu ženu. Govedo jedno glupo, šta si sebi dozvolila? Svima si dokazala da si pačavra. On te iskorišćava, a ti to ne vidiš. Ti si mu karta za bolji plasman u rijalitiju. Ne voli te, shvati to. Da, srećan je kada nisi sa Bebicom, ali nema emocije prema tebi, utuvi više to sebi u glavu - urlala je Marija, dok ju je Miljana pomno slušala i sve vreme ćutala.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija