• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.03.2023

11:05

SPAVAO SAM S ANOM DOK MI JE BIVŠA ŽENA BILA U KUHINJI! Zvezdan tvrdi da je 5 godina bio u paralelnoj vezi sa Ćurčićevom i bivšom ženom! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

SPAVAO SAM S ANOM DOK MI JE BIVŠA ŽENA BILA U KUHINJI! Zvezdan tvrdi da je 5 godina bio u paralelnoj vezi sa Ćurčićevom i bivšom ženom! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić rešio je da ispriča sve strašne detalje iz zajedničkog života sa Anom Ćurčić, te najpre izjavio da je s njom bio pet godina u paralelnoj vezi dok je bio u braku s majkom svoje ćerke Sare. A onda zgrozio javnost izjavom da je sa Anom imao intimne odnose dok je u kuhinji tog stana spavala majka njegove ćerke.

Zvezdan je najpre počeo priču o tome kako je i Ana kockala, a onda otkrio kada je njihova veza zapravo počela:

Foto: printscreen

Ana i Zvezdan započeli žestok rat...

- Ona je priznala da je išla i sama da kocka, meni se prvo zaklela u decu, pa se verovatno kod Đedovića otklela...Ona meni kaže da smo 2009. godine počeli zajedno, ja tada bio na operacionom stolu, borio se za život. Od 2008 do 2010. bio na istrazi. Mi smo od 2005. godine krenuli u kombinaciju. Meni se dete rodilo, bio sam sa Sarinom majkom, al sam se petljao sa njom. Ona priča da nema veze sa životom. Kao juče se sećam. Sara kad se rodila, tu se sve dešava - ispričao je Slavnić detalje odnosa sa Ćurčićevom, te javno priznao da je Anina i njegova veza počela pet godina pre njegovog razvoda sa bivšom suprugom.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan pričao zadrugarima šta su Ana i on radili

Kada je Slavnić ovo kazao Ani, ona je tražila da se oglasil Zvezdanova bivša žena i kaže istinu što je njega dovelo do nervnog sloma:

- I sada ona kaže da bi trebalo da se javi Sarina majka. A ja sada kažem:"Ako se Sarina majka ne javi i ne kaže sve ono, pa imam i ja šta da kažem o Sarinoj majci". Dok ne izađem neću ništa da govorim. Dižeš se i kažeš da se ona oglasi. Ka*ala si se sa mnom u našem stanu, u iznajmljenom stanu u kojem smo mi spavali na trosedu, dok Sarina majka spava u kuhinji. Sutradan me Sarina majka i pita:"Jeste li radili ono?". Ja kažem:"Uzan je trosed, nameštali smo se". Ali Sarina majka je gotivac. Ja samo hoću da kažem da Ana nije došla sa bečkog dvora, i kao ja sam sve ovo uradio, a ona kao:"Šta je ovo?" A znaš me ceo život- pričao je Zvezdan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 1 godinu

Robijas LAZE , ucinice sve da od nje napravi lazova i problematicnu zenu, a sve u cilju da ne ide u zatvor ,jer po njemu on je nikada nije tukao. Njegova agresivnost je vise nego vidljiva u Zadruzi i zasluzuje zatvor !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija