• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.03.2023

22:16

ZBOG ANE JE IZGUBILA NOVAC, OVO JE ŠMIZLINA OSVETA! Milena otkrila PRAVU ISTINU, ovo je razlog zašto je puklo njihovo prijateljstvo!

printscreen

Rijaliti

ZBOG ANE JE IZGUBILA NOVAC, OVO JE ŠMIZLINA OSVETA! Milena otkrila PRAVU ISTINU, ovo je razlog zašto je puklo njihovo prijateljstvo!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić, koja je ušla u rijaliti "Zadruga 6" kako bi se suočila sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, danas je saznala da nema podršku svoje drugarice Jovane Novakov Šmizle i Zvezdanove majke Slavice.

Ana je preko čestitke koju je Anđela Đuričić dobila za rođendan shvatila da su njena drugarica Jovana Novakov Šmizla i Zvezdanova majka Slavica na strani njenog bivšeg nevenčanog supruga. Ćurčićeva je ovo doživela kao veliku izdaju, a posebno joj je teško palo to što Šmizla podržava Slavnića i Anđelu.

Milena je za Informer otkrila zašto je Jovana, koja zna kroz šta je sve Ana prošla, pružila podršku Zvezdanu.

Foto: Printscreen

Milena Kačavenda, Anina kuma

- Za Anu je ovo strašan udarac. Nije to očekivala od Slavice, a nije ni imala predstavu da je Šmizla protiv nje - otkrila je Milena za naš list i objasnila šta se zapravo krije iza Šmizline podrške Zvezdanu:

Foto: printscreen

Šmizla je zauzela Zvezdanovu stranu jer Anu krivi za to što nije ušla

- Njih dve su u isto vreme ušle u izolaciju, a Šmizla je trebalo da uđe odmah sutra, posle Ane. Zbog toga je Ana odmah tražila bračni krevet, da bi spavala sa Šmizlom. Međutim, pošto je Anin ulazak napravio veliki rejting, Šmizlin ulazak je odložen do daljnjeg, zbog čega ona sada gubi nedeljne honorare. Ispalo je kao da je Ana kriva za to. Takođe, zamerila je Ani to što je prijateljski prišla Aleks, jer je Šmizlin muž nju prevario sa Aleks. Ana jeste podržala Aleks, ali samo zato što je dobila batine od Zvezdana, podržala ju je kao Slavnićevu žrtvu, a ne kao neko ko je protiv Šmizle. Ovo je praktično Šmizlina osveta.

Milena smatra da se Šmizla okrenula protiv Ane, jer želi što pre da uđe u rijaliti, a to pokušava na sve moguće načine.

Foto: printscreen/insider

Šmizla je priznala Mileni da je ljuta na Anu

- Ona priča kako sam alkoholičar, nedoj**ana, sve najgore o meni, pa čak i to da se ja kačim na njenu popularnost koju je lično ne vidim, a mislim da je njoj potreban moja popularnost kako bi što pre ušla u Belu kuću, jer u protivnom, nema objektivnih razloga da uđe u "Zadrugu 6" - rekla je Kačavenda i otkrila da se čula sa Šmizlom, koja joj je priznala da je ljuta na Ćurčićevu, iako nema realnu osnovu za to:

- Nas dve smo se čule i rekla mi je da je ljuta na Anu, jer je zbog Ane izgubila novac. Još uvek nije ušla u rijaliti i svake nedelje praktično gubi po jedan honorar. Ali, nije Ana vlasnik "Zadruge 6", ne odlučuje ona ko će da uđe... Šmizla priča protiv nje da bi je produkcija što pre pozvala i da bi što pre ušla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija