• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2023

18:08

ZAPUŠIO SVIMA USTA! MARKO ĐEDOVIĆ PROGOVORIO O DEJANU DRAGOJEVIĆU: Ima vas dosta "verujućih" koji vređate i opštite sa kumovima!

printscreen

Rijaliti

ZAPUŠIO SVIMA USTA! MARKO ĐEDOVIĆ PROGOVORIO O DEJANU DRAGOJEVIĆU: Ima vas dosta "verujućih" koji vređate i opštite sa kumovima!

Podeli vest

Aktuelni voditelj Zadruge Marko Đedović oglasio se na svom Instagram profilu na temu priznanja Dejana Dragojevića da je promenio veru.

Pobednik pete sezone na svom Jutjub kanalu kaže da je već 4 godine u Islamu, pa je veliki broj njegovih fanova pisao Marku, jer ih je sve zanimao stav popularnog voditelja. 

- Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana? Šta me briga gde je otišao i šta radi čovek. Je l' mene ugrozio? Nije! Je l' mi nešto loše uradio ovim? Nije - počeo je Đedović, pa dodao:

Foto: printscreen

 

- Verovanje je stvar duboko intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta veruje, ja neću osuđivati ničije verovanje. Ima vas dosta "verujućih" koji vređate, mrzite, proklinjete, pretite, opštite sa kumovima, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšiicu, dok ženu ne poštujete, a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite, eventualno istetovirate neku svetinju, prodajete nedozvoljene supstance u dvorištu OŠ deci. Shodno svemu ovome gore navedenom, sjašite sa mene. Verujte u šta hoćete i pustite druge neka rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih. Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najveća vera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali, isto će vam reći - zaključio je Marko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos84

pre 1 godinu

Ne kaki pederu zarugarski idi ti u islam on se prodao za onu stvar

Nada

pre 1 godinu

Evo javio se i peder da diskutuje o veri hahaha. Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Adama !

dr

pre 1 godinu

ovaj derpe koji je pobegao sa posla medicinskog brata da bi postao voditelj i koji ne ume d aradi ni jedna posao kako valja koji je ATEISTA neka cuti kad raspravljaju vernici, jer on ni u sta ne veruje

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija