• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.04.2023

14:11

ŠOK OBRT! ZVEZDAN PRIZNAO: JOŠ UVEK IMAM EMOCIJE PREMA ANI! Slavnić raskinuo sa Anđelom, pa otvorio dušu: Reći ću sve što osećam!

Printscreen You Tube, Pngwing

Rijaliti

ŠOK OBRT! ZVEZDAN PRIZNAO: JOŠ UVEK IMAM EMOCIJE PREMA ANI! Slavnić raskinuo sa Anđelom, pa otvorio dušu: Reći ću sve što osećam!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić, koji je rijalitiju prevario bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, priznao je svojoj devojci da još uvek ima emocije prema Ani!

Zvezdan je sinoć imao žestoku raspravu sa Anđelom, a kada je Đuričićeva priznala da želi razgovor sa psihijatrom jer ima želju da se samopovređuje, Slavnić je odlučio da prizna mladoj zadrugarki kako stoje stvari, te da on nije vredan toga.

Naime, on joj je šokirao Anđelu, ali i ceo region, kada je rekao da prema Ani još uvek ima emocije.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 - Anđela, hteo sam da sačekam da izađemo iz rijalitija, ali bolje da ti kažem sada, ne mogu da dozvolim da se samopovređuješ zbog mene... Već duže vremena razmišljam o našoj budućnosti napolju, ali realno, ne vidim je... Ti si se mnogo žrtvovala za ovu vezu, isto kao i ja, ali otkada je ušla Ana ništa više nije isto - započeo je priču Zvezdan i nastavio:

Foto: Foto:Miloš Rafailović, T.M.

Priznao je da prema Ani Ćurčić još uvek ima emocije...

Pitala si se zašto se ovoliko raspravljam sa njom, kada je ona moja prošlost. Evo, reći ću ti iskreno. Ja prema njoj i dalje imam emocije... Da smo ušli zajedno u rijaliti nikada ne bih pogledao drugu devojku, a kamoli imao nešto više sa njom. Sada me je sramota i da je pitam da joj se vratim, ali ne mogu više da ćutim, reći ću sve što osećam danas kad bude bio porodični sastanak...

Nakon ovih reči Slavnić je briznuo u plač, a Đuričićeva se sledila od šoka.

- Ti meni hoćeš da kažeš da je sve bila igra!? Znala sam! - drala se Anđela i počela da baca sve po sobi.

Ovo bi bila jedna potresna i emotivna priča o pogrešnim životnim izborima i stranputici - samo da nije u pitanju naša prvoaprilska šala!

Zvezdan i Anđela su i dalje zajedno, sa Anom Ćurčić su odnosi i dalje zategnuti, ovaj razgovor se nije dogodio, ali jedna stvar jeste istina - Đuričićeva je imala nameru da se samopovređuje, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija