• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2023

10:16

SPAKOVALA KOFERE I ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU! Maja je iznela sve detalje o Zvezdanu i Marinkovićki!

printscreen

Rijaliti

SPAKOVALA KOFERE I ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU! Maja je iznela sve detalje o Zvezdanu i Marinkovićki!

Podeli vest

Zadrugarka Maja Kovačević sinoć je napustila "Zadrugu 6" i za nju je takmičenje u ovoj sezoni završeno, a je iznela detalje odnosa Zvezdana Slavnića i Maje Marinković za koji tvrdi da će biti zajedno.

Popularna zadrugarka je kod Dušice Jakovljević u studiju progovorila o najaktuelnijim odnosima u Beloj kući, pa je otkrila fanovima najgledanijeg rijalitija sve ono što kamere nisu uspele da zabeleže. 

- Imala si to nešto što je sve zaintrigiralo sa Bilalom, a okomili su se na tebe kao da si najgrđa - rekla je Dušica

Maja Kovačević ističe da je bila na meti starih zadrugara i rijaliti igrača koji su tu godinama.

Foto: printscreen

 

- Nova sam zadrugarka, a to je jaka priča. Radilo se o nekome ko je tu šest godina i logično mi je bilo da ću pokupiti drvlje i kamenje. Nije bilo lepo od mene, ali ja sam znala da je to između njih za***ncija. Meni je Bilal super dečko - rekla je Maja.

Dušicu je zanimalo da li je neko osvojio srce popularne starlete Maje Marinković.

-Je l' Maja luda za nekim? Ko je u njenom srcu? - pitala je Dušica.

Foto: printscreen

 

Maja je istikla da se Maji Marinković dopada Zvezdan Slavnić, kao i ona njemu i tvrdi da će njih dvoje biti zajedno. 

- Odgovarao bi joj i Car i Janjuš i Zvezdan, bilo koji da hoće. Uverena sam da će se desiti nešto sa Zvezdanom i Majom. Zadrugari toliko nemaju razumevanje za Anu - zaključila je Maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija