• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2023

13:56

ZVEZDANOVO MONSTRUOZNO PRIZNANJE: Davio sam Anu, pa sam je ljubio! (VIDEO)

Youtube printscreen

Rijaliti

ZVEZDANOVO MONSTRUOZNO PRIZNANJE: Davio sam Anu, pa sam je ljubio! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Ćurčić u nekoliko navrata tvrdila je da ju je Zvezdan zverski zlostavljao tokom zajedničkog života, a jezive priče u spoljašnjem svetu pričala je i njena kuma Milena Kačavenda. Međutim, Zvezdan je sve do sada negirao Anine priče, a onda je Mariji Kulić priznao šta je radio bivšoj, nevenčanoj supruzi.

Slavnić je razgovarao u pušionici sa Marijom Kulić koja je pokušala da ga posavetuje i kaže mu da treba da smiri strasti kada je u pitanju njegova bivša supruga Ana Ćurčić.

- Preterano si agresivan prema njoj, preteruješ. Praviš od sebe monstruma... Napolju ko zna šta je bilo kad je ovde ovako. Ja razumem da ti nju sprečavaš da iznosi gluposti i budalaštine koje priča, a za koje će posle da se kaje, ali ispadaš najgori nasilnik koji se nije rodio na ovoj zemaljskoj kugli - pričala mu je krišom Marija, dok je Slavnić samo slegnuo ramenima, a onda pokušao da opravda svoje neoprostivo ponašanje i još dublje se "zakopao".

- Ja sam samo iskren... Da li bih je ja davio, pa je posle ljubio ceo dan, to je moja stvar. I tako i jeste, ljubio bih je i davio, tako je i kad smo napolju, tako mi je, takav sam, iskren sam, pa ne bi me volela 13 godina - pričao je Zvezdan.

Čim je snimak osvanuo na mrežama, fanovi rijalitija su apelovali da se Slavnić procesuira zbog priznanja da je maltretirao suprugu.

Podsetimo, Zvezdan je u rijalitiju davio devojku Anđelu, s kojom je prevario Anu, a više puta je pokazao svoju agresivnost prema Ćurčićevoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija