• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2023

09:31

SLAĐA PRED SMRT OBILAZILA ZASTRAŠUJUĆA MESTA! Objava koja ledi krv u žilama!

printscreen facebook

Rijaliti

SLAĐA PRED SMRT OBILAZILA ZASTRAŠUJUĆA MESTA! Objava koja ledi krv u žilama!

Podeli vest

Vesti o preranoj smrti Slađane Petrušić uznemirile su javnost, porodica je tužnu vest saopštila putem njenog Fejsbuk profila, a malo ko zna da je ona nedavno istraživala paranormalne stvari.

Iako se proteklih godina povukla iz medija, Slađa je bila veoma aktivna na svojim društvenim mrežama gde je sa pratiocima i fanovima delila razna iskustva.

Između ostalog, ona je otkrila da istražuje paranormalne stvari, te je ljude koji je prate pozvala da sa njom obilaze uklete kuće.

- Sutra uveče polazak iz Zagreba na jedno od 12 ukletih mesta, a vraćanje je u sredu, ko preživi. Plan je ostati celu noć i uveriti se u sve priče, a uveriti i vas. Pratite nas uživo ili u mrtvo. Svi vi koji ste hteli kafu sa mnom evo prilika da konačno provedemo noć zajedno- napisala je Slađa Petrušić u martu. 

Inače, mnogi njeni fanovi su bili šokirani i nisu mogli da veruju da je Slađa izgubila bitku za život, a jedna korisnica pomenute društvene mreže iznela je šokantne optužbe i navela da je informacija lažna i da je sve ovo "Tiktok" izazov.

Foto: printscreen facebook

 

- Ovo je laž bre, ko briše moje komentare? - pitala je besna žena, koja je ubrzo dobila odgovor na Fejsbuku.

- Slađin brat, imajte barem malo poštovanja - napisala je osoba koja koristi Slađin zvanični profil.

Podsetimo, Slađana je 202. godine u emisiji na "Hepi" televiziji pred svima presekla vene. Incident se desio u vili "Parova" oko 20 časova, a Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta. Slađana je nakon incidenta bila zbrinuta u KBC Zemun, a kako se dalje navodi, u njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija