• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

14.04.2023

10:29

BILA JE SKLONA SAMOPOVREĐIVANJU! Vesna Rivas se oprostila od Slađe i iznela šokantne detalje iz njenog života

Insider/ Zoran Sinko / Novak Đurović

Rijaliti

BILA JE SKLONA SAMOPOVREĐIVANJU! Vesna Rivas se oprostila od Slađe i iznela šokantne detalje iz njenog života

Podeli vest

Vest da je bivša učesnica rijalitija i voditeljka "Parova" Slađana Slađa Petrušić iznenada preminula šokirala je Vesnu Rivas, koja se još noćas oprostila od bivše rijaliti cimerke na Instagramu, pa je ispričala da je bila sklona samopovređivanju.

Vesna kaže da je Slađa Petrušić bila i ostala enigma, a da je znala da se šali na surov način, tvrdi kako je uvek bila specifična i sebi dosledna.

Foto: printscreen facebook

 

- Kod Slađane je sve bilo mistično. Ja gledam i sad koliko ovi njeni, brat joj ulazi na telefon i društvene mreže i briše grozne komentare. Mistični su. To je tolika podeljenost među njima bila i toliko je krila porodicu da je to strašno. Mi smo se upoznale jako dobro kroz rijaliti. Bile smo u kontaktu, koliko toliko jer je bila asocijalna. Kuća njena je pored same šume, odrasla u šumi. Divlja devojka meni jako draga. Bila je specifična. Imala je surov način šale, takva je bila u pokazivanju sreće, tuge, sržbe, otpora, u suštini jako dobar čovek. Jeste nam odnos krenuo svađam, đonom u rijalitiju, ali zato kad je bilo teško ili njoj ili meni jesmo pritrčavale jedna drugoj. Ovo me razbilo, potreslo baš -  navela je Vesna Rivas i dodala:

- Živela je u nekom svom svetu, sa mačkama, sve ono što je proživljavala je bacala na papir. Bila je sklona samopovređivanjima. Noćas dok sam plakala, računala sam njen rodni kod pa kod dana jučerašnjeg, pa mi je teško i to da komentarišem. Jeste imala problem sa srcem, sve je to čuvala u sebi. Skoro je davala intervju i rekla je da smo jedino Vesna i ja izašle iz rijalitija da nismo imale seks. Ona me zvala mama Zengija. Mala moja šumska cura, mnogo je patila. Kada bi krenula da lomi po vili Parova ja sam je zaustavljala. Volela je i cenila to što nisam čaprkala po njenim ranama. Nju su mnogi razočarali, Milomira Marica je mnogo volela, ali se razočarala u njega. On ju je doveo i Beograd. Neka joj je laka crna zemlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija