• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

14.04.2023

18:21

PATOLOŠKI LAŽOV KOJI NE BIRA SREDSTVA I NAČINE DA DOSPE U JAVNOST! Od "Uđi mi duboko" preko rijaliti zvezde do očajnice željne pažnje

Printscreen You Tube, Instagram

Rijaliti

PATOLOŠKI LAŽOV KOJI NE BIRA SREDSTVA I NAČINE DA DOSPE U JAVNOST! Od "Uđi mi duboko" preko rijaliti zvezde do očajnice željne pažnje

Podeli vest

Slađana Petrušić lažirala je svoju smrt, zbog čega je izazvala pravi gnev u javnosti, a malo ko se seća kako je izgledao starletin početak skandalozne karijere, kao i šta je sve radila da bi dospela u medije.

Domaći mediji danas su bili preplavljeni vestima o navodnoj smrti starlete i bivše rijaliti učesnice, Slađane Slađe Petrušić.

Foto: Informer

Slađana Petrušić

Naime, na profilima ove starlete se prvobitno pojavila vest u kojoj su njeni članovi porodice saopštili kako je ona preminula, rekavši da je otišla na neko bolje mesto. Ubrzo nakon toga, oglasili su se Milomir Marić, Vesna Rivas, kao i Neven Ciganović, iznoseći informacije o Slađani za koje javnost nije znala u tom momentu. Nakon što se pogrejala sumnja da je smrt lažirana, u javnost dospeva izjava njene sestre, koja smatra da je ovo sve jedna velika izmišljotina i Slađanina bolesna ideja. Kao vrhunac cele u tom momentu već morbidne situacije, na portal "infomedia.hr", na kojem inače pomenuta starleta radi, pojavljuje se klip u kojem ona saopštava kako je vaskrsla i da je cela ova farsa samo njen bes prema medijima koji je nazivaju "starletom", a ujedno i javni udar na iste.

U samo nekoliko sati, starleta Slađana je uspela da izazove masovni gnev javnosti zbog načina na koji se poigrala, pokušavši sebe da "vaskrsne" od svih dela koja je učinila u prošlosti, a za koja se, nema sumnje sigurno sada kaje.

"Uđi mi duboko"

Rani radovi Slađane Petrušić nisu bili baš pohvalni, kao ni celokupna situacija u koju je trenutno dovela sebe. Pesma po kojoj je ova starleta postala poznata je "Uđi mu doboko", koja je izazvala pravi šok u javnosti u periodu kada je izašla, ali to je samo jedan u nizu skandala u burnoj Slađinoj biografiji.

Foto: Youtube prinstceen

Slađana Petrušić

Rijaliti "Parovi"

Pre nego što je ušla u rijaliti "Parovi", Slađana je punila novinske stupce učestvovanjem u emisiji "Noćna mora", koju je vodio pokojni Željko Malnar. 

Vrhunac svoje skandal karijere, Slađana je postigla takmičenjem u "Parovima" davne 2015. godine. Ono po čemu će starleta ostati upamćena u rijalitiju jeste tuča sa Jelenom Golubović, prilikom koje je rediteljku prvo udarila flašom po glavi, a potom je nastavila da je tuče pesnicama, nakon čega je od strane produkcije kažnjena sa 2.000 evra i 48 sati u izolaciji.

Sledeći okršaj imala je sa Erom Ojdanićem, prilikom kojeg je nabila pevaču bananu u lice i zamazala mu celu facu, dok je on pokušavao na sve načine da se odbrani. 

Foto: TV Happy

Slađana Petrušić

Vesna Rivas bila je isto na meti ove starlete. Naime, ona je prvo polila vodom, a potom počupala za kosnu i udarila Vesnu Rivas. Petrušićeva je bila toliko agresivna da je obezbeđenje moralo da uleti kako bi je odvojilo od Vesne, a odmah nakon toga su je odveli u izolaciju. Posle izvesnog vremena nakon ovog incidenta, Slađana je opet udarila na Rivas, tako što ju je polila prvo vrelom kafom, a onda je gađala i plastičnom čašom. 

Sukob je imala i sa Gatozom kojeg je udarala po glavi.

Ovo je samo jedan deo onoga što je starleta radila u pomenutom rijalitiju, jer je sve teško pobrojati, pošto su se skandali ređali svakodnevno.

Infarkt

Slađana se 2019. povukla sa malih ekrana, a kako je putem svog Instagram profila tada objavila, razlog toga je što je navodno doživela infarkt, zbog čega mora da obavi detalje lekarske nalaze. 

- Razlog što me nema ovih dana na Happy TV-u je... tihi infarkt koji sam na nogama preživela... došao i video da nemam srce pa otišao. U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno... bavim se sportom... Kaže čika doktor da moram na sve te neke pretrage... - napisala je Petrušićeva svojevremno.

Foto: printscreen instagram/slađanapetrušić

Slađana Petrušić

Nakon celodnevnog medijskog skandala, pojedini dovode u pitanje da je i ovo izlažirala zarad medijske pažnje, kao i ovo danas što je uradila. 

Samoubistvo

Slađana Petrušić lažirala je samoubistvo nakon što je izbačena iz rijalitija.

Naime, ona je u izolaciji polomila bokal sa vodom, pa sebi prerezala vene, nakon čega ju je produkcije momentalno izbacila iz rijalitija. U naletu besa, starleta je izjavila da će dići ruku na sebe, ukoliko je produkcija vrati u šou. 

- Išamaraću Milomira Marića kad ga budem srela! Ako me teraju da se vratim u vilu, zaklaću se pred kamerama - vikala je Slađa kada su je iz bolnice pustili na kućno lečenje.

Prelom noge

Pre cele frke o lažnoj smrti, Slađana je pre dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije krvave noge i noge u gipsu, i tom prilikom je otkrila da se povredila dok je radila izazov na Tik Toku.

- Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće... pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo z**ebavaju. J**em ti Tik Tok izazove! - napisala je Slađa.

Foto: Printscreen/ Darko Cvetanović

Slađana Petrušić prelom noge

Međutim, fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu "nottinghampost", a ta ista fotografija je tamo objavljena još u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona sve to lažirala. 

Inače, na pomenutom portalu, sa tom istom fotografijom, piše da je devetnaestogodišnja devojka imala operaciju nakon sudara u gradu u Engleskoj.

Foto: Printscreen/ Darko Cvetanović

Slika koju je ukrala Slađana Petrušić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksandarxxx

pre 1 godinu

Nije ona izazvala gnev kod ljudi, već vas novinara.Raskrinkala vas je tako lako.Ispali ste smešni.Vaše novinatstvo je prepisivačko, bez provere informacija.Stavite malo prst na čelo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija