• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.04.2023

22:46

NIKADA NISAM PRESTAO DA TE VOLIM, JA SAM JEDINI I TI SI JEDINA! Zvezdan završio u SUZAMA, pa priznao Ani kako se oseća!

Printscreen

Rijaliti

NIKADA NISAM PRESTAO DA TE VOLIM, JA SAM JEDINI I TI SI JEDINA! Zvezdan završio u SUZAMA, pa priznao Ani kako se oseća!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić je u maratonskoj raspravi sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić priznao da nikada nije prestao da je voli!

Zvezdan i Ana su danas kažnjeni zbog prvog razgovora koji su obavili zbog bubica, ali po svemu sudeći nisu raščistili sve što su hteli, pa su nastavili sa raspravom u toku dana.

Foto: Printscreen

- Nikad nisam prestao da te volim. Ja sam uradio ružnu stvar, izdao sam te i to je moja bol. Ja ti samo kažem da budeš pametna, sve si mi verovala i sve dobro znaš. Ja tvoju decu nisam nikad spominjao, jedno ime nisam spomenuo. Ja sam ih spominjao tek posle tebe, to je moje pravo. Ja te molim, stani zbog njih. Pogledala si me u oči, znaš gde i dobro znaš šta sam pročitao u tvojim očima. Koliko god, ja sam jedini i ti si jedina. Ja sam jedini koji ti ne želim zlo, iako smo sve rekli. Slobodna si žena, želim ti predivan život - govorio je Zvezdan, a Ana se nadovezala:

Foto: Printscreen

- Ti si iz naše kuće došao ovde, odjavio me na televiziji, jer si osetio emociju i rekao da ne dolazim za Novu godinu. Kad se to desilo tvoj otac mi je plakao na telefon i rekao mi je: "Nemoj da ga osudiš na doživotnu, osudi ga na nehat", znaš da su to njegove reči. Ja imam pravo da volim sebe i poštujem sebe - rekla je Ana, a šta su još razgovarali možete čuti u videu ispod. 

 

 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija