• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

20.04.2023

14:19

ANĐELINI RODITELJI STIŽU U BEOGRAD! Pobesneli zbog šamara koji je Slavnić udario njihovoj ćerki!

Printscreen

Rijaliti

ANĐELINI RODITELJI STIŽU U BEOGRAD! Pobesneli zbog šamara koji je Slavnić udario njihovoj ćerki!

Podeli vest

Anđela Đuričić doživela je pakao u protekla 24 časa, a iako se spekulisalo da su je se roditelji odrekli, sada je najnovija informacija da su krenuli u Srbiju kako bi pokušali da je izvuku iz rijalitija.

Anđela je jutros zatekla Maju Marinković i Zvezdana Slavnića u krevetu i doživela je pomračenje zbog čega je najpre išutirala njega, a porom vrištala po imanju. Međutim, ono što su svi zapazili je šamar koji joj je Slavnić udario, a sada se spekuliše da su najviše zbog toga njeni roditelji Ljiljana i Veliša odlučili da je izvuku iz rijalitija.

Foto: Informer

Žele da sačuvaju ćerku... Veliša i Ljiljana

Kako mediji prenose, njeni roditelji su krenuli ka Srbiji i odlučili su da preduzmu hitne mere.

- Jako su se potresli kada su videli Anđelu kako jeca, povređuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar. Spakovali su stvari i rešili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom ćerkom. Predložiće da Anđela ide na veštačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učiniće sve da je spase - rekao je izvor.

A kako saznajemo, policija i tužilaštvo reagiju ukoliko žrtva podnese prijavu za nasilje, u ovom slučaju udareni su i Anđela i Zvezdan. Neko od njih dvoje mogao bi da podnese prijavu po kojoj bi organi reagovali. 

- Dešavalo se da policija reguje u ovakvim situacijama u rijalitiju, međutim, događa se da se nasilnik i žrtva međusobno dogovore i da prijava ne bude podneta. U tom slučaju, policija ne može da reaguje- kaže za Informer izvor upoznat sa sličnim situacijama.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Potukli se pred svima... Zvezdan i Anđela

Podsetimo, Anđela Đuričić sinoć je kažnjena sa milion dinara zbog vređanja produkcije tokom emisije.

Ona je konstantno napadala produkciju i tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Veliki šef je doneo odluku da se Anđela kazni sa milion dinara zbog kršenja pravila ugovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija