• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs/A.S.

22.04.2023

08:21

MAJA I ZVEZDAN IMALI TAJNU AFERU PRE RIJALITIJA?! Pretila da će ga prijaviti policiji, morao odmah da prekine odnos

Dejan Živančević/Miloš Rafailović

Rijaliti

MAJA I ZVEZDAN IMALI TAJNU AFERU PRE RIJALITIJA?! Pretila da će ga prijaviti policiji, morao odmah da prekine odnos

Podeli vest

Majina drugarica otkrila je kako su Marinkovićeva i Slavnić navodno imali tajnu aferu pre rijalitija koju su morali da prekinu jer je Ana posumnjala da je vara.

Do pravog preokreta u "Zadruzi" došlo je pre dva dana kada je Zvezdan Slavnić raskinuo sa Anđelom Đuričić i imao intimne odnose sa Majom Marinković. Usled toga došlo je do Anđelinog fizičkog nasrtaja na bivšeg partera, a ni on joj nije ostao dužan, te joj je pred svim zadrugarima udario šamar.

Van rijalitija se povela priča kako su se Marinkovićeva i Slavnić viđali dok su bili napolju, a Majina drugarica je sada otkrila detalje njihove afere.  

Foto: printscreen

Maja Marinković, Zvezdan Slavnić

- Letos je bila neka privatna žurka na kojoj su se našli i Maja i Zvezdan i tada su i kliknuli. Te večeri je počeo njihov odnos, tačnije tajna afera! Bili su i intimni, ali odmah su se dogovorili da budu kombinacija. Maja je čak iznajmila tajni stan na Zvezdari. Tamo su se ona i Zvezdan tajno viđali skoro svako veče. Baš se bila zatreskala, a vala i on je! Pričala je u to vreme i da joj kasni ciklus i da je možda u drugom stanju. Razvijala je ozbiljne filmove u glavi, plašila se malo Takija, ali je planirala da zadrži dete jer joj se Zvezdan baš dopao, primila se na njega kao na Janjuša. Srećom, ispostavilo se da je uzbuna lažna - navodi Majina drugarica za Svet i nastavlja:

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Haos je nastao kada je Ana provalila da Zvezdan nešto mulja! On se par dana nije javljo Maji i ona je odmah počela da peni, a onda joj je javio da moraju da iskuliraju. Poslao joj je tajnu poruku: "Javi se, Z". Ona ga je odmah pozvala, krenula drvlje i kamenje po njemu, ma jedva ju je smirio! Objasnio joj je da je nekako ubedio Anu da iskulira i da ne sumnja. Znam da mu je Ana zapretila da će ga otkucati policiji ako se ispostavi da ju je prevario. Ona njega očigledno ima u šaci za nešto opasno, pa se on primirio, a Maju je to smorilo, pa se i ona ohladila. Sada imaju dogovorenu priču da se znaju iz grada, na ćao-ćao, i toga se drže. Sreća da Ana nema pojma da je afera bila sa Majom, inače bi tek letelo perje - zaključuje izvor.

Na društvenim mrežama se, takođe, vodi polemika o ovim tvrdnjama. Dok neki tvrde da se Maja zaista tajno viđala sa njim, drugi pak kažu da bi ona uveliko to već rekla u rijalitiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija