• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.04.2023

09:58

TI ĆEŠ BITI ŽRTVA, A JA MONSTRUM I PODELIĆEMO NOVAC! Zvezdan sklonio bubice, pa napravio DOGOVOR sa Anđelom kako bi pobedila u "Zadruzi 6"!

Insider / Miloš Rafailović / Printscreen

Rijaliti

TI ĆEŠ BITI ŽRTVA, A JA MONSTRUM I PODELIĆEMO NOVAC! Zvezdan sklonio bubice, pa napravio DOGOVOR sa Anđelom kako bi pobedila u "Zadruzi 6"!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić i njegova bivša devojka Anđela Đuričić su navodno skovali plan za njenu pobedi, i dogovorili se da je prevari sa Majom Marinković kako bi od nje napravio žrtvu!

Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost svojim slobodnim ponašanjem, a njen 22 godine stariji dečko Zvezdan Slavnić prevario ju je pre neki dan sa starletom Majom Marinković, nakon čega je doživela nervni slom.

Zvezdan takođe ne prestaje da intrigira svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, naročito prema svojoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je, između ostalog, prevario baš sa Anđelom.

Foto: Insider/Miloš Rafailović/Zoran Sinko

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavile razne spekulacije fanova da je zapravo ulazak Zvezdana u odnos sa Majom Marinković deo njegovog plana, kako bi od Anđele napravio žrtvu.

U prilog tome govori i situacija u kojoj je i sama aktuelna učesnica Zadruge Valentina Stanković predvidela celokupnu situaciju.

Ona je jednom prilikom u razgovoru sa Aleksandrom otkrila da će Anđela biti pobednica šeste sezone Zadruge. Kako je Valentina navela, Anđela će ispasti žrtva jer će se Zvezdan Slavnić smuvati sa Majom Marinković, što se i dogodilo.

- Prva će biti, to ti garantujem. Zvezdan će da se smuva sa Majom Marinković za mesec i po dana, ona će biti prva kao žrtva - rekla je Valentina nedavno.

Sada je, kako prenosi Republika, Zvezdan skovao plan sa svojom ljubavnicom kako bi od nje napravio žrtvu, a u međuvremenu je spustio loptu sa Anom Ćurčić, kako bi joj osujetio moguću pobedu.

Foto: Dejan Živančević/Miloš Rafailović

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

- Roditelji su te napustili, Ana juri ka pobedi. Spavaću sa Majom, prevariću te, ali neću ulaziti u vezu sa njom. Spustiću loptu sa Anom kako bih je ukanalio, jer joj niko posle toga neće verovati. Ti ćeš ispasti žrtva, a ja monstrum i odnećeš pobedu i podelićemo novac i nastaviti vezu posle "Zadruge". Svi planovi i dalje stoje, a porodica će da se sažali na tebe i da ti pošalje čestitku za Matorin rođendan - pričao je Zvezdan Anđeli bez bubica, prenosi "Republika".

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ISPLIVALI SVI DETALJI POZNANSTVA BOBE I PRINCEZE DAJANE! Mediji su im smeštali aferu, a ovo je istina o njihovom odnosu!
Estrada

ISPLIVALI SVI DETALJI POZNANSTVA BOBE I PRINCEZE DAJANE! Mediji su im smeštali aferu, a ovo je istina o njihovom odnosu!

Slobodan Boba Živojinović, naš proslavljeni teniski as i suprug Lepe Brene, posle informacije u "Njujork postu” da prodaje kuću u Majamaju za skoro 17 miliona dolara, uz podsećanja na njegov odnos sa Ledi Dajanom, otkriva prirodu odnosa sa pokojnom princezom, ali i razloge prodaje nekretnine “zlata vredne”, kako je još kao sportista znao da će biti biznismen ali i kako se čuva brak sa pevačicom dok ih paparaci u stopu prate.

23.04.2023

09:37

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija