• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

30.04.2023

14:37

DRAMA U NIŠU! MILJANA KULIĆ MLATILA BEBICU NASRED ULICE, SINIŠI POZILO!

Stock

Rijaliti

DRAMA U NIŠU! MILJANA KULIĆ MLATILA BEBICU NASRED ULICE, SINIŠI POZILO!

Podeli vest

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge, a po izlasku sa imanja sačekao je Nenad Macanović Bebica.

 Kako mediji prenose, Miljana se sa njim potukla, a njenom ocu Siniši Kuliću je tada pozlilo.

- Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana! Zbog toga stalno i beži iz "Zadruge", nju ni novac ne može da zadrži na jednom mestu. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi. Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitiju i počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala je daljinski, razbijala čaše. Rečju, bila je van kontrole. Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu - počinje izvor blizak Kulićima, pa nastavlja:

Foto: printscreen

- To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa s njim. Onda je skočila i počela da ga udara, da ga grebe. Oborila ga je nasred kuće i pesničila ga. Bebica nije hteo da se brani, ali je zapomagao da mu neko pomogne. Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos. On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. Nisu znali šta mu je. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Nedaobog nikome. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je posle završio u krevetu. Miljana je sada manja od makovog zrna, ali samo trenutno - završava komšinica porodice Kulić za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija