• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

30.04.2023

19:06

DOĐI, NEMOJ DA ČEKAŠ DA UMREM! Divna DNK se sa bolom prisetila svog pokojnog oca, kaje se zbog lošeg odnosa sa njim

printscreen

Rijaliti

DOĐI, NEMOJ DA ČEKAŠ DA UMREM! Divna DNK se sa bolom prisetila svog pokojnog oca, kaje se zbog lošeg odnosa sa njim

Podeli vest

Divna DNK pričala je o svom ocu rekavši da se nisu najbolje slagali, ali da ju je zvao da dođe kod njega da ga vidi pre nego što umre, što ona nije želela da uradi.

Produkcija je danas saopštila Divni Milanović, poznatijoj kao Divna DNK, da joj je otac preminuo. Kada je to čula, zadrugarka se slomila i odmah briznula u plač, a ukućani su pritrčali kako bi je utešili.

Divna se nakon toga osamila u dvorištu, a odmah za njom je došla i Dj Tamaris, koja ju je slušala dok je ona pričala o svom ocu.

Foto: printscreen

Divna DNK

Divna je otkrila Ani kako nije bila u najboljim odnosima sa ocem i kako ju je on pred smrt dozivao da dođe, da ga vidi. 

- Imao je 70 godina, bio je u krevetu i imao je šlog. Malo sam se svađala sa ocem, nismo bili u dobrim odnosima. Voleo me je i stalno govorio: "Dođi, nemoj da čekaš da umrem". Bila sam tvrdoglava i nisam išla, a kako da ga vidim sad? Kakav god da je bio, bio je moj otac. Mnogi su ga mrzeli, ali je bio pošten i nikad nije krao - govorila je Divna kroz suze.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija