• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.05.2023

18:34

NACIJA U ZABLUDI! ANA I ZVEZDAN FOLIRANTI! Obelodanjen snimak dogovora, Slavnić pita bivšu ženu JE 'L SAM DOBRO SKOČIO?! (VIDEO)

Printscreen, E-Stock

Rijaliti

NACIJA U ZABLUDI! ANA I ZVEZDAN FOLIRANTI! Obelodanjen snimak dogovora, Slavnić pita bivšu ženu JE 'L SAM DOBRO SKOČIO?! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić i njegova "navodno" bivša partnerka Ana Ćurčić kako komentarišu na mrežama svakodnevno u rijalitiju ceniraju svađe, rasprave, koje su na ivici tuče.

Kako je dobro poznato svima, Zvezdan je Anu prevario u rijalitiju sa Anđelom Đuričić da bi od pre neku nedelju raskinuo sa mladom crnogorskom i uleteo u krevet sa Majom Marinković. 

Mnogi zadrugari već mesecima unazad spekulišu u Beloj kući da je Anino učešće i raskid sa Zvezdanom čista gluma, kao i da će se nakon rijalitija sigurno pomiriti. 

Foto: TV Pink Prntscreen

skovali pakleni plan za pobedu

Zbog toga se većina učesnika distancirala od Ane upravo zbog takvog mišljenja, mada se svaki dan o tome vodi polemika i na društvenim mrežama. Pobornici Zadruge dvadesetčetiri sata prate svakakva dešavanja, pa neretko objave na mrežama i po neki klip koji nije prikazan kroz emisije. 

Sada se na mrežima pojavio video u kome Zvezdan kroz šapat pita Anu da li je dobro skočio, dok mu ona grimasom na faci pokazuje da pazi šta priča i prevrće očima. 

 

 

Da li je sve igra dvoje navodno bivših supružnika radi pobede u rijalitiju i novca, ostaje da saznamo do samog kraja ove sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija