• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.05.2023

16:32

TV PINK PREKIDA EMITOVANJE "ZADRUGE"

RTV Pink

Rijaliti

TV PINK PREKIDA EMITOVANJE "ZADRUGE"

Podeli vest

Vlada Srbije je danas povodom masakra u OŠ Vladimir Ribnikar donela odluku o trodnevnoj žalosti, u skladu sa čim će i TV Pink ukinuti emitovanje rijaliti programa "Zadruga".

U skladu sa odlukom Vlade Srbije o trodnevnoj žalosti povodom masakra u OŠ Vladimir Ribnikar na Vračaru i televizija Pink će ukinuti emitovanje rijaliti programa "Zadruga" na tri dana.

Podsetimo, poslednji put kad je TV Pink ukinula emitovanje "Zadruge" bilo je u novembru 2020. godine, kada je, takođe, u našoj zemlji bila proglašena trodnevna žalost zbog smrti patrijarha Irineja.

Foto: RTV Pink

Rijaliti program "Zadruga"

Takođe, emisije koje neće biti prikazivane za vreme dana žalosti biće "Delegati", radio-emisija koju vodi Filip Car, dnevno izdanje emisije "Gledanje snimaka", emisija "Pitanja novinara", anketa koja se emituje subotom, emisija "Nominacije", kao i emisija "Izbacivanje".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dex

pre 1 godinu

Da je srece da se ukinete i pink i informer, govna kao vi ne treba da postoje.

Bob

pre 1 godinu

Ne na tri dana...ZAUVEK...Mitrovic zaradjuje na plasiranju nasilja preko ekrana...HITNOOO...ukidanje...

Razočarani

pre 1 godinu

Pitanje za gospodina Mitrovića Smatra li da sva silna agresija i nekultura koja je očigledna u "Zadruzi" utiče na narod, a posebno na maloletna lica? Pitanje za urednike novina: Mora li svakodnevno da udarna vest bude "Šta je radio i izjavio Kristijan i drugi dični građani? Šta su radile i izjavile razne sponzoruše, starlete, silikonuše itd?" DOSTA BRE VIŠE !!!!!!!!!!!!!

Lazni Bot

pre 1 godinu

Pogresna ti je adresa za pitanje,Mitrovic samo radi sto glavi urednik Srbije zeli,sa sludjenim narodom se najlakse manipulisati i vladati.

Dejan

pre 1 godinu

Nadam se zauvek, ova rialiti govna bi trebalo zabraniti u Srbiji. Parada nemorala šunda i kiča, Veličanje prostitucije, krimalaca i polumozgana.

Istina

pre 1 godinu

Ovo sto se kod nas zove rijaliti sou je glupost.Koga interesuje sta govore,kako i zasto se svađaju bezvrijedne osobe,ne znam gdje samo iskopaju taj toliki olos,ne zna se ko je od koga veca bagra i propalica.

Vera145

pre 1 godinu

Srusiti ono u simanovcima,kao i Silerovu,i resen problem

Zoki1971

pre 1 godinu

Sta deca gledaju kakav nam je TV repertoar i internet vesti dobro je da su iole normalni Zabraniti ovakve sadrzaje parovi,zadruge pod hitno ograniciti internet pa neka nas smatraju kako hoce ali deca su nam zatrobana

Banco

pre 1 godinu

Da ima pameti i hrabrosti u vlasti, zabranili bi te reality emisije uvek i za svagda. Vučiću, mi razumemo da ti mediji trebaju za sprovođenje politike, ali narod je bitniji, i zabrani promovisanje šljama!

dragisa

pre 1 godinu

Prekinuti za svagda rijaliti, odstraniti onog kriminalca Kristijana,jerr ako to ne uradite Mitroviću poništićete sve ono što u informativnom smislu znači.

Miki

pre 1 godinu

Pod hitno zabraniti zadrugu i slicne rijalitije zauvek!

Goran

pre 1 godinu

Doživotna zabrana debiloidnog nazovi programa.

Goran

pre 1 godinu

Treba ukinuti zadrugu do 23h svaki dan. Građani su skupljali potpise pre par godina ali znate ko ne dozvoljava to .

Nadica

pre 1 godinu

MA UKINUTI ZADRUGU ZA SVA VREMENA , KAKVA TRI DANA . TUGA ZA OVOM JADNOM DECOM JE VECITA , ALOOOO BRE KAKVA ZADRUGA . BACITE BOMBU U TA GOVNA , KURVETINE ,UBICE , ODRONE OVOG DRUSTVA , SRAMOTA MITROVICU , IMAS LI TI DECU , VUCICEVICU UTICI NA OVE IZ PINKA, DOKLE BRE VISE OBAVESTAVANJE STA RADE TI ZLIKOVCI, DR ....INE.....MRRRSSSSS

Petarle

pre 1 godinu

Ukinuti tu glupost,dekretom,a novibe kohe prenose to kazniti maksimalnom kaznom,kakva americka demokratija u Srbiji,zato nam se desavaju ovakva ubistva

Milan

pre 1 godinu

Sve emisije sa nedoličmim ponašanjem treba skloniti iz redovnog programa, a ko uživa da gleda treba da plati. Kao za HBO, Filmovi za odrasle... Takođe i one gde kriminalci imaju svoju emisiju. To je DARK SERBIAN WEB

Xorana

pre 1 godinu

A ja mislila da se zauvek ukida.Pa sta ce te spidobe zatvorene tri dana bez kamera da rade a vi koji pisete o njima i vi koji ih gledate imacete 24 sata programa .

Nemanja

pre 1 godinu

Treba ukinuti ne rijaliti vec ceo Pink. Sta deca ima da vide na pinku? Nasilje uzivo 24/7.Psovanje,siledzijstvo itd. Dotakli smo dno dna. Ejjj,Kristijan Golubovic u skoli drzi predavanje,deca uz njega,slikaju se,rukuju se a ta ista ruka ubijala,krala i slicno. Direktorko,sama daj otkaz i idi u zadrugu ali bez prenosa na bilo koju televiziju. Ministar prosvete,podnesi ostavku i izadji iz politike kada nisi reagovao na K.G. u skoli,znaci da nisi za politiku vec za njivu.

Slobodan

pre 1 godinu

1.Zabraniti zadrugu i parove 2.Propisati im da ono vreme koje su utrošili za emitovanje tog sranja da isto vreme emituju obrazovni program. Ako hoće nacionalnu frekvenciju.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija