• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov

07.05.2023

07:20

OVO JE NOVA DEVOJKA TAKIJA MARINKOVIĆA, MAJINA KOPIJA!? Radomir prošetao golišavu cicu! (FOTO+VIDEO)

printscreen

Rijaliti

OVO JE NOVA DEVOJKA TAKIJA MARINKOVIĆA, MAJINA KOPIJA!? Radomir prošetao golišavu cicu! (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Radomir Marinković Taki ponovo je u žiži javnosti od kako je njegova naslednica Maja Marinković postala učesnik nove sezone "Zadruge 6", a paparaco Informera otac kontroverzne zadrugarke uslikao sa novom devojkom.

Iako se trudi se da svoj privatni život sakrije od javnosti koliko je to moguće, ne polazi mu baš uvek za rukom.

Taki Marinković se pojavio na jednoj privatnoj žurki u pratnji atraktivne crnke, a mnogima je zapao za oko jedan detalj.

Foto: printscreen

 

Devojka sa kojom je otac popularne starlete tokom cele večeri razmenjiao nežnosti imala je proreze na zadnjici, odakle joj je virila tetovaža leptira. 

Atraktivna crnka imala je bluzu koja je istakla njene grudi, te su svi gledali samo u duboki dekolte Takijeve pratilje.

Mnogi koji su se našli sa Takijem na događaju, prokomentarisali su da devojka po građi i oblačenju liči na njegovu ćerku. 

Foto: printscreen

 

Radomir se pozdravio sa svima, a zatim se sa devojkom koja je nepoznata javnosti posle dva sata izgubio.

Inače, mediji su Takija do nedavno spajali sa rijaliti učesnicom Natašom Moskovom, a zatim sa starletom Denis Dejm. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Krecu se u istom drustvu, nepismenih i nemoralnih pa ne cudi da su zajedno. NJoj se po odevanju vidi koliko vredi. Takve ne stizu daleko.

petar pan

pre 1 godinu

Gde se to prave privatne zurke sa starletama i pratecom opremom dok traju dani zalosti!?

Milos

pre 1 godinu

Domacica ... nacitana, elokventna, medicinska sestra po profesiji kako bi dedi mogla da daje infuziju ... svaka svekrva da je pozeli za snajku.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija