• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2023

08:48

ŠOK FOTKE KOJE BI RADIJE ZAPALILA! Miljana Kulić je živela u trošnoj kući na rubu egzistencije, sada u vili!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

ŠOK FOTKE KOJE BI RADIJE ZAPALILA! Miljana Kulić je živela u trošnoj kući na rubu egzistencije, sada u vili!

Podeli vest

Miljana Kulić, jedna od najpoznatnijih i najplaćenijih rijaliti učesnica, nekada je živela skromno u trošnoj kući na rubu egzistencije, a sada živi na visokoj nozi.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije kuće porodice Kulić od pre nekoliko godina, kada još uvek nije bila renovirana. 

Miljana Kulić je učešćem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga" zaradila puno novaca, renovirala je kuću, kupila je novi nameštaj, uradila je ogradu, kamere i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

Foto: printscreen

 

Ona važi za jednog od najplaćenijih učesnika rijalitija.

Foto: printscreen

 

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija.

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" i zbog kršenja ugovora moraće da plati 100.000 evra produkciji.

Foto: printscreen

 

Mikisi se sada u spoljnom svetu provodi u kockarnici, vratila se starom poruku i troši novac. 

Foto: printscreen

 

Ona je na svom Instagramu pokazala da nakon burnog raskida sa Lazarom Čolićem Zolom vreme provodi sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sinom Željkom.

Foto: printscreen

 

Spekuliše se da voli bivšeg, ali pokušava utehu da nađe u Bebici sa kojim uspešno manipuliše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan 5

pre 1 godinu

Znači u tome je caka.Rijaliti,javni sex,eeeee moja ćero džaba si studirala,pogledaj kako treba.Pogledaj miljanu.Pustiš da tebe i mamu tamburaju pred kamerama i da te Bog vidi posle.Imaš sve,kuću,decu,kola,novaca,......

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija