• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2023

19:41

ZVEZDAN I ANĐELA OBNOVILI VEZU?! UHVAĆENI U DVORIŠTU U PRISNOM RAZGOVORU! Slavnić: Mnogo mi nedostaješ! Đuričićeva: Volim te i dalje!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN I ANĐELA OBNOVILI VEZU?! UHVAĆENI U DVORIŠTU U PRISNOM RAZGOVORU! Slavnić: Mnogo mi nedostaješ! Đuričićeva: Volim te i dalje!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić danas su razgovarali u ekonomskom dvorištu u "Zadruzi" gde su jedno drugom izjavili ljubav.

 

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su na korak do pomirenja! Bivši par koji je svoju vezu otpočeo u "Zadruzi" sada ponovo obnavlja burnu romansu.

Njih dvoje raskinuli su krajem aprila kada je sin Moke Slavnića završio u krevetu sa Majom Marinković, sa kojom je bio u vezi dve nedelje.

Maja i Zvezdan su za to vreme imali više puta seks, ali je njihova veza bila kratkog daha.

Foto: Dejan Živančević/Miloš Rafailović

Tekst potpisa

Zvezdan je danas prišao Anđeli u dvorištu i rekao joj da mu nedostaje.

Nedostajala si mi sve vreme dok sam bio sa Majom. Shvatio sam to ovih dana kada nema emisija i nemam pritiska sa strane. Razmišljao sam o nama i shvatio da si mi nedostajala, naročito tvoja pažnja - rekao je Zvezdan.

On tvrdi da to nije slučaj kada pogleda bivšu partnerku Anu Ćurčić koja se takođe nalazi u "Zadruzi".

Kada pogledam u Anu, miljama mi je daleko, ne fali mi, ali kada pogledam tebe, osećam  nešto. 

Foto: Printscreen You Tube

Tekst potpisa

Zvezdan je Anđeli objasnio i zbog čega je raskinuo sa Majom.

- S njom mi je bilo lepo, opušteno, ničim me nije opterećivala, ali počela je da se zaljubljuje u mene, a ja nisam želeo ozbiljnu vezu. Ona je samo za kombinaciju. Rekao sam joj to i ostavio je - bio je iskren Zvezdan.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Tekst potpisa

Anđela mu je na to odgovorila da ga voli, ali da ju je mnogo povredio.

- Volim te i dalje, ali mnogo si me povredio - uzvratila mu je kratko Crnogorka, a zatim nastavila da ga ispituje o odnosu sa Majom:

"Koliko puta si imao seks sa njom?, "Nisam mnogo, desetak puta", odgovorio je. "Za dve nedelje desetak puta?! Tebi to nije mnogo?, odgovorila mu je besno.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Tekst potpisa

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su krajem decembra prošle godine uplovili u nedozvoljenu ljubavnu romansu s obzirom na to da je sin Moke Slavnića u tom trenutku bio u vanrabčnoj zajednici dugoj trinaest godina sa Anom Ćurčić. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija