• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2023

09:00

KAKAV BLAM! ANĐELA PRIZNALA ZVEKIJU DA GA VOLI, ON JE ODUVAO: Mi smo drugari, molim te me samo skapiraj!

printscreen

Rijaliti

KAKAV BLAM! ANĐELA PRIZNALA ZVEKIJU DA GA VOLI, ON JE ODUVAO: Mi smo drugari, molim te me samo skapiraj!

Podeli vest

Mlada ljubavnica, Anđela Đuričić oprostila je neverstvo, šamar i sva poniženja koja je doživela od Zvezdana Slavnića, a onda mu je priznala da ga i dalje vole.

Zvezdan je prvo nevenčanu suprugu Anu Ćurčić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom, a onda je i  svoju ljubavnicu izneverio i prepustio se nagonima, pa je danima uživao sa starletom Majom Marinković.

Anđelu Đuričić je ponižavao Slavnić, upražnjavao divljački s*ks sa Majom dok je ona sve to slušala i gledala, a ona je izgleda odlučila da pređe preko svega. Želi da se "opere" i da ostane "čista" dosledna svojim emocijama.

- Da li znaš da se ni jedna mlada devojka se nije zaljubila u tebe kao tebe sa svim tvojim manama, kao ja?! Ne zbog toga ko si i šta si, nego u tebe kao ličnost. Ja bih te iskreno volela. Kažem ti da nijedna ne bi iskreno bila sa tobom - istakla je Đuričićeva.

Foto: Printscreen

 

Zveki je istako da je ona njega merkala i pre samog ulaska u Belu kuću.

- Ti si mene pikirala pre dolaska. Okrenula si ploču devojčice, pa je l' to realno?! Znači, mi smo drugari i nema toga ovde, ja sam dečko koji je tako navikao. Ja znam da će tebi ovo biti možda teško, molim te samo, nemoj da se ljutiš. Molim te me samo skapiraj - rekao je Zvezdan Slavnić.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Anđela mu je priznala da joj je teško i da ne može da prihvati da se poigrao sa njenim osećanjima.

- Nije prijatno tako nešto reći i da je tako i da nije tako, nije lepo - zaključila je Anđela Đuričić.

Priznali su jedno drugom emocije i bili su i na korak od poljupca, ali je Đuričićeva ipak odlučila da drži distancu. Međutim, kada su legli u izolaciju da spavaju, spojili su krevete i počeli da šapuću, a Slavnić ju je tom prilikom zagrlio.

U jednom trenutku završili su pod istim jorganom i Zvezdan je pokušao da je poljubi, ali kada je video da se Đuričićeva nećka, vrlo brzo se odmakao od nje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija