• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

15.05.2023

14:00

KIJA O SLUČAJU JEZIVOG NASILJA NAD TEOM BILANOVIĆ: Znala sam za to još kad se desilo, bilo je MUČNIH DETALJA!

printscreen

Rijaliti

KIJA O SLUČAJU JEZIVOG NASILJA NAD TEOM BILANOVIĆ: Znala sam za to još kad se desilo, bilo je MUČNIH DETALJA!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar upoznata je sa slučajem nasilja nad Teodorom Bilanović koja je optužila bivšeg zadrugara Milana Jankovića Čorbu za zversko prebijanje. Kija je sada za Informer.rs kazala da je upoznata sa ovim slučajem zlostavljanja i to sa najgorim detaljima.

Poznata pevačica, istakla je da je Teodora najpre sve ispričala njenoj mami Nadici, a da su dokazi koje je Bilanovićeva pokazala, bili zastrašujući:

Foto: Printscreen

Kija zgrožena nasiljem nad zadrugarkom

- Ja sam znala za to još kad se desilo. Tea se poverila mojoj mami i tek posle mi je mama rekla i pustila njene glasovne poruke. Toliko je bilo mučnih detalja da je moja mama otišla u drugu sobu dok sam ja slušala jer ona nije mogla ponovo. Ona ih oboje zna i bila je u šoku. Posle toga, dotični, vrlo željan reklame pa mu ime neću pominjati, je mene nešto kontaktirao na Instagramu gde sam mu dala do znanja da znam sve kao i moja mama i da se ne usudi više da nam se obrati. I blokirala ga- počela je Kija koja je potom opisala novu situaciju s Čorbom:
- Nakon toga sam ga jednom slučajno srela jer je bio u društvu gde se nalazio moj prijatelj, na kratko sam se i zadržala, a dotični je i tad izvodio neke gluposti dok sam izlazila iz restorana sa prijateljima. Da ne detaljišem, ali sam ga postavila na mesto koje mu pripada - dalje od mene. 
Na Tviteru je neko objavio šta se desilo Tei i onda sam rekla šta znam. Pročitala sam ja svašta i znam neke detalje, ali to ostavljam da Tužilaštvo reaguje -
izjavila je Kristina.

Foto: informer.rs

Objavila da je žrtva zlostavljanja... Teodora Bilanović

Ono što je pevačicu posebno revoltiralo jeste snimak u kojem Čorba objavljuje kako će izbeći sankcije: 
- Taj snimak ismevanja policije, Tužilaštva i najviše žrtvi nasilje, gde govori rugajući se da ga policija neće naći dok ne zastari slučaj, je gnusno. Gnusno u trenutku kad je cela Srbija na nogama, kad imamo 18 žena ubijenih samo od početka ove godine, kad je toliko nasilja oko nas, nađe se jedan da ismeva sve i dodatno sa tim, po meni, provocira Teu i nanosi joj emotivnu bol i psihičko maltretiranje. Očekujem da policija reaguje prvo pronalaženjem dotičnog, a za to ću rado lično pomoći, a potom Tužilaštvo da pregleda sve dokaze i konačno da se uradi nešto po pitanju zaštite žena u ovoj zemlji. Dešavaju nam se masovna ubistva, a sad stavite svaki pojedinačni slučaj ubijene žene od početka samo ove godine - to je 18 žrtava - to je masovno ubistvo! A reagovanje na ovakve stvari upravo sprečavaju to, sprečavaju da se i daju “krila” ostalim nasilnicima koji misle da tako mogu da se provuku, da će im pomoći veze, zataškavanja itd. Kakav primer dajemo ženama u vezi njihove bezbednosti u ovoj zemlji ako ove stvari niko ne uzme za ozbiljno? - kazala je Kija na kraju.

Foto: Printscreen You Tube

Isplivala i prepiska između Čorbee i Tee

Teodra Bilanović nedavno je na društvenim mrežama objavila da je žrtva nasilja, a sada se pojavila i prepiska u kojoj optužuje Milana Jankovića za nasilje:

- Džentlmenu i kavaljeru, koji tuče žene i vređa ih najgnusnije moguće - napisala je Teodora.

Na ovo se vidi Čorbin zastrašujuć odgovor u kojem sve priznaje: 

- Tučem žene, da. Ajde prestani molim te, tučem žene. Pa i ti grebeš i čupaš meso noktima - odgovorio je Janković.

Osim nasilja, Tea je Čorbu optužila i za uvrede:

- Kako si me samo vređao - pisalo je, između ostalog, u prepisci.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija