• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

19.05.2023

23:00

ZVEZDAN ŠUTNUO ANĐELU, PA PLAKAO PRED ANOM! Slavnić se rešio ljubavnice i otrčao kod žene!

Printscreen You Tube, Pngwing

Rijaliti

ZVEZDAN ŠUTNUO ANĐELU, PA PLAKAO PRED ANOM! Slavnić se rešio ljubavnice i otrčao kod žene!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić raskinuo je sa Anđelom Đuričić i odmah otišao kod bivše žene Ane Ćurčić!

Samo nedelju dana od pomirenja sa mladom Crnogorkom sin Moke Slavnića rešio je da je ponovo šutne.

On se iznervirao kad je Anđela optužila njegovu bivšu ljubavnicu Maju Marinković da je kopira i time započela rat sa starletom.

- Ne mogu više da te trpim! Obećala si mi da se nećeš svađati ni sa kim! Ti si folirant, lažov i smrad. Smučila si mi se! Glumiš sveticu, a ne bi me čudilo da si bila sa Filipom Carem i Mensurom Ajdarpašićem, kao što se priča. Marš od mene! - vikao je Slavnić.

Izvređao je
Anđela, ti si folirant, lažov i smrad. Smučila si mi se
Zvezdan Slavnić

Đuričićeva je odmah počela da plače na sav glas:

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- To je laž! Zašto si se pomirio sa mnom ako ćeš sad ovo da mi radiš?! Samo tražiš razlog da raskineš sa mnom! Nikad ti ništa loše nisam uradila, a ti me uništavaš. Nikada više da mi se nisi obratio!

Čim je raskinuo sa Anđelom, Zvezdan je otišao kod Ane i tražio joj da porazgovaraju, a zatim joj zamerio što je obnovila kontakt s bivšim dečkom Acom Bulićem.

- Napravila si od mene najvećeg monstruma svojim provokacijama! A ja sam sebe osramotio sa Anđelom. Ona je moj najveći blam! I ti si me povredila. Ne mogu da ti oprostim što si se viđala sa Acom Bulićem iza mojih leđa, dok sam bio u "Zadruzi". Znala si da će me to pogoditi i namerno si to radila - rekao je Slavnić, a zatim počeo da plače. Bivša supruga mu se sve vreme pravdala da nikad nije imala nameru da ga povredi i da je Bulić njen dobar prijatelj.

Foto: printscreen

Zvezdan i Anđela

Anđela: Maja me kopira, ja sam joj očigledno idol

Bivše ljubavnice Zvezdana Slavnića ne prestaju da ratuju. Anđela je pre raskida sa Zvezdanom optužila Maju da je kopira!

- Majo, oblačiš se i češljaš kao ja. Anđela Đuričić ti je idol! Nekad si kopirala Anu Korać, a sada mene - rekla je Crnogorka, a starleta joj je odmah odbrusila:

- Devojko, ti si bolesna! Prestani da me uhodiš!
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija