• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24 sedam

21.05.2023

14:42

PREVARA GA JE KOŠTALA 150.000 EVRA! Otkriveno gde je i šta radi bivša žena repera!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

PREVARA GA JE KOŠTALA 150.000 EVRA! Otkriveno gde je i šta radi bivša žena repera!

Podeli vest

Ivana, prva supruga repera i bivšeg učesnika rijalitija Nenada Aleksića Ša, koji se nedavno oženio po drugi put, došla je u centar pažnje kada ju je tadašnji muž prevario sa Tarom Simov i to pred kamerama u rijalitiju "Zadruga". Njega je njihov razvod koštao više od 150.000 evra.

Ivana je istakla da je u njenom životu sve ostalo isto, nije ništa promenila, prija joj što nema pažnju javnosti koju je imala. 

- Na istom sam mestu, isto živim i to je to. Ne bih da više bilo šta izlazi o meni. Uvek kažem da nemam komentar na svako pitanje. Meni ovakav način života apsolutno odgovara.

Ivana je aktivna na društvenim mrežama, bavi se i dalje svojim kozmetičkim salonom, ima 111.000 pratilaca na Instagramu. 

Foto: printscreen

 

Ivana i Ša su se zvanično razveli 7. juna 2021. godine i to tako što je ona bila na sudu da bi potpisala papire za razvod, dok je za Ša to učinio njegov advokat, jer je on bio u Zadruzi.

Reper je, nekoliko meseci posle razvoda, ispričao da ga je to jedino zabolelo kada je rastanak od bivše supruge u pitanju cifra koju je morao da plati. 

Foto: Instagram/printscreen

 

- Jedino ta podela imovine. To je sudski postupak koji se tako odvija, ali ona je znala kako sam ja krvavo zaradio taj novac i o kome sam sve brinuo sa istim. Zameram joj iskreno što je uzela toliko novca, i mislim da preko toga nikada neću preći. Više puta sam pričao o tome, je*eš pare, ja sam galantan i sugurno je da bih joj dao da ima dovoljno za život, ali je preterala. Uzela mi je preko 150.000 evra u brakorazvodnoj parnici. Uzela je i stan i lokal i još svašta, ali dobro... - ispričao je svojevremeno Ša.

Foto: Printscreen tiktok

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Ko ti je kriv kada si ženu prevario sa onakvim olosem,narkomankom,ludacom,bolesnicima......zar nisi znao koliko je ta splavarusa promiskuitetna, luda,zlo , nenormalna. Za tu ludacu je greota potrošiti dinar,a kamoli .....ali ok, nisi ni ti baš čist . A zar Ivana nije u cg sa onim crnogorcem u baru ???

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija