• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.05.2023

22:39

KULIĆI IZMISLILI NASILJE! Pravili haos, a onda objavili snimak u kojem tvrde da je sve laž! (VIDEO)

Foto Instagram prntscreen/miljana_kulic_officical

Rijaliti

KULIĆI IZMISLILI NASILJE! Pravili haos, a onda objavili snimak u kojem tvrde da je sve laž! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić večeras je javila novinarima da je dobila batine od svog dečka Nenada Macanovića Bebice, a potom je njena majka Marija Kulić za Infomer izjavila da ju je ćerka ujela. Nakon svega toga oni su objavili video snimak u kojem su izjavili da je sve bila šala.

U danima kada cela zemlja prolazi kroz veoma teške trenutke zbog čak dva masakra i kada se nasilje događa skoro svakog dana, rijaliti učesnici Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić odlučili su da se našale na temu batina.

Foto: zadruga printscreen

Lagala da ju je Bebica pretukao... Miljana

Miljana je najpre pozvala medije i uplakana tvrdila da ju je Bebica pretukao:

- Ubio me od batina ovaj smrad Nenad! Idem pravo u sup sve da prijavim! Gušio me je, davio i udarao glavu o zid! Više me niko ne interesuje, idem da skočim! Majka još viče na mene - pisala je Miljana, a onda joj je navodno Nenad oteo telefon i napisao poruku čelnicima produkcije:

- Nenad je. Nisam joj dao da ide u kazino - stajalo je u poruci, a ko od njih dvoje ne govori istinu ostaje da vidimo.

Nakon nekoliko minuta oglasila se i Marija Kulić koja je za Infomer izjavila sasvim suprotno:

- Miljana je bolesna, ona je kockar i sada ću da idem da je odvedem u Toponicu! Ugrizla je Nenada i mene, eto to je istina - u jednom dahu izjavila je Marija Kulić.

Foto: zadruga printscreen

I Marija učestvovala u neslanoj šali...

Međutim, posle nešto manje od jednog sata na Miljaninom profilu osvanula je fotografija, a potom i video srećne porodice Kulić:

- Pozdrav za sve pratioce. Aprilska šala - kazali su oni i time stavili do znanja svima da su se šalili i da nikakvog nasilja nije bilo. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 1 godinu

Bruka i sramota od ove bolesne porodice koje se sale na ovaj nacin!!!Neko ko prozivljava porodicno naselje,njemu je do plakanja,a ovi se sprdaju i sale!!!Stvarno bolesno,svi skupa pa u Lazu!!

Vns

pre 1 godinu

Fina porodica....to je tipičan proizvod sa Pinka

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija