• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

27.05.2023

15:25

ZVEZDANU HITNO POTREBNI LEKOVI ZA SRCE! Moka odmah otrčao u apoteku (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Pngwing

Rijaliti

ZVEZDANU HITNO POTREBNI LEKOVI ZA SRCE! Moka odmah otrčao u apoteku (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan je za Informer otkrio da je njegov otac Moka, morao da ide do apoteke da mu kupi lekove koje pije za srce, kako mu se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo.

Zvezdan i Anđela su nakon diskvalifikacije otišli u stan kod Moke Slavnića, a ekipa Informera je snimila par dok su unosili stvari koje su im stigle iz Šimanovaca u crnim džakovima.

Foto: printscreen

Zvezdan i Anđela

Crnogorka je bila vidno besna na Zvezdana koji je želeo da priča sa novinarima, pa se iz sveg glasa drala na njega i terala ga da uđe u zgradu, što je on morao da učini.

- Nema izjava, rekla sam da nema izjava, ulazi - vikala je Anđela.

Zvezdan je samo kratko poručio da je sve u redu, ali da je umoran i da nije u mogućnosti da sada daje izjave.

- Dobro smo, sve je u redu, to mogu da kažem samo - rekao je Zvezdan

Neposredno nakon dolaska Zvezdana i Anđele, Moka je išao do apoteke, a diskvalifikovani zadrugar je priznao da je njegov otac morao da ide da mu kupi prepisanu terapiju koju pije za nakon operacije srca. 

- U redu sam, Moka je išao da mi kupuje lekove za srce, ono standardno što pijem, antikoagulante, sve je u redu - izjavio je Zvezdan koji se zatim zalupio ulazna vrata i otišao kod svoje devojke. 

Podsetimo, Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan je danas sa svojom devojkom Anđelom Đuričić iz "Zadruge 6". On je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela prišla Maji Marinković s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija