• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

30.05.2023

16:53

ACA BULIĆ SUSREO ZVEZDANA NA PARKINGU! Prišao mu s' leđa, Anina ćerka Iva prisustvovala NEPRIJATNOJ SCENI! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

ACA BULIĆ SUSREO ZVEZDANA NA PARKINGU! Prišao mu s' leđa, Anina ćerka Iva prisustvovala NEPRIJATNOJ SCENI! (FOTO)

Podeli vest

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, često se u rijalitiju pozivala na svog prvog momka Acu Bulića.

Sa njim nakon raskida ostala godinama u prijateljskim odnosima što je Slavnića izuzetno iritiralo. 

Tokom njenog učešća u rijalitiju Bulić je zadužen za brigu o njenoj deci.

On je zajedno sa Aninom ćerkom Ivom, danas sreo Zvezdana Slavnića na parkingu i odmah ga sa leđa fotografisao i sve to objavio na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Kako Bulić priča imao je potrebu da pozove Zvezdana da popričaju, ali Iva nije želela da se susretne sa njim, pa je odlučio da će to ostaviti za dane kada Ana bude izašla iz rijalitija Zadruga 6.

- Da, bio sam sa Ivom, videli ga, hteo sam da ga zovnem, ali mala nije želela, nek izađe Ana pa ćemo da vidimo - rekao je Aca.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja i produkciji će morati da plate kaznu 100.000 evra. A njihovi fanovi navodno skupljaju novac kako bi im kupili stan u Beogradu.

- Oni podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše - ispričao je jedan od njihovih fanova i dodao da među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubeđen da će uspeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija