• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

03.06.2023

22:00

KULIĆI POMAŽU IVANU MARINKOVIĆU DA POBEDI U "ZADRUZI 6"! Evo zašto su se Miljana i Bebica udružili!

Printscreen You Tube

Rijaliti

KULIĆI POMAŽU IVANU MARINKOVIĆU DA POBEDI U "ZADRUZI 6"! Evo zašto su se Miljana i Bebica udružili!

Podeli vest

Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica odlučili su da se udruže i pozovu svoje glasače da glasaju za Ivana Marinkovića. Ona se odlučila na ovaj potez kako bi njen sin Željko imao novčanu pomoć od svog oca.

Od kako su diskvalifikovani iz rijalitija, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica bore se na sve načine da zarade novac i vrate dugove koje imaju. Miljana je počela sa nastupima, pa za sada imaju dovoljan priliv novca, ali su shvatili da ako pomognu Ivanu Marinkoviću oko glasanja, da on može još više da im pomogne, tačnije preuzme finansijsku brigu o detetu.

Foto: printscreen instagram

 

 

 

 

 

 

 

- Glasajmo svi za Ivana Marinkovića. Željko i on su se spojili u "Zadruzi 6", najelokventniji... Nikada nasilje nije uzvratio nasiljem! U svakoj emisiji bio je najaktivnijui. Svi jako za Ivana Marinkovića, Željkovog tatu - piše u molbi koju su Bebica, Miljana i njena majka Marija postavile na društvene mreže.

Foto: printscreen instagram

Miljanina poruka

Mnogi su ovo jedva dočekali, pa su već krenula nagađanja zašto su Kulići odjednom preokrenuli ploču i pomažu Ivanu, kada su do sada na sva usta pričali loše i vređali njegovu verenicu Jelenu Ilić. Videćemo kako će Marinković reagovati kada čuje ko je organizovao glasače.

Foto: Youtube printcreen/Zadruga Official

Ivan ne zna šta se napolju dešava



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija