• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.06.2023

08:33

ANĐELA SE NASLAĐIVALA! Ovako je Đuričićeva pratila superfinale, oglasila se video snimkom na kome pljuju Anu!

printscreen

Rijaliti

ANĐELA SE NASLAĐIVALA! Ovako je Đuričićeva pratila superfinale, oglasila se video snimkom na kome pljuju Anu!

Podeli vest

Zadrugu su sinoć napustili Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, posle čega je finale prekinuto zbog nevremena i pomereno za večeras.

U publici u Šimanovcima našli su se i učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, među kojima je bila Ermina Pašović. Dešavanja je ispratila i izbačena učesnica Anđela Đuričić, koja je likovala na negativne komentare o Ani Ćurčić.

Foto: ATA Images

Ona je na svom Instagram storiju objavila Erminino gostovanje u emisiji veče pred superfinale kada je ona žestoko udarila po Ćurčićevoj i njenoj kumi Mileni Kačavendi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kakva si ti majka kad u kuću kod maloletne dece dovodiš silovatelja i drogiraša, kakva si ti majka i onda kažeš da te je maltretirao, a koje si ti pare trošila. Dakle sve što je on tamo pljačkao i krao ti to kao nisi dirala. Ona je veći lopov i prevarant od Zvezdana Slavnića - izjavila je Ermina o Ani, a Anđela je taj deo iz emisijie podelila uoči finala Zadruge na svom storiju na Instagramu i sve vreme likovala što prozivaju Anu, a nju uzdižu na mrežama.

Njen dečko a Anin bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić se nije oglašavao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija