• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

10.06.2023

08:00

ANĐELA NAPRAVILA HAOS ZBOG ZVEZDANA I ALEKS! Đuričićeva POBESNELA kada je videla snimak, saznala za njihov TAJNI PLAN!

Miloš Rafailović/printscreen

Rijaliti

ANĐELA NAPRAVILA HAOS ZBOG ZVEZDANA I ALEKS! Đuričićeva POBESNELA kada je videla snimak, saznala za njihov TAJNI PLAN!

Podeli vest

Kontroverzni par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifkovani su iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja, a nakon što su napustili rijaliti na društvenim mrežama pokazuju da su srećni i zaljubljeni, iako su se u rijalitiju neretko svađali i vređali. Ipak, da nije sve tako idealno u njhovom odnosu, mediji pišu da je Anđela od svojih fan stranica sa Instagrama dobila intimne snimke Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić.

Na tim snimcima se jasno vidi da su on i Aleksandra Nikolić i te kako bili prisni i da je osim dodira i držanja za ruke, palo i strasno grljenje koje je svima delovalo kao da je na korak od vrele akcije.

Foto: E-Stock, printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Anđela je doživela nervni slom, bukvalno nije mogla da veruje šta joj se dešava, praktično je dobila dokaze o Aleks i Zvezdanu crno na belo, kao da ih je na gomili uhvatila - započinje izvor Sveta i dodaje:

- Najviše je boli što je Zvezdana stavila ispred familije i roditelja, a on se s njom praktično sve vreme samo igra i koristi je. Koliko znam, čula je i za neki tajni plan koji navodno Zveki ima sa Aleks, pa je Anđela sve to prenela prijateljima Filipa Cara koji je iz rijalitija izašao s namerom da ženi Nikolićevu i da je vodi kod oca i majke na upoznavanje. On to nikako neće moći da svari, pa sve i da je zaista samo reč o nebitnom flertu kom je Aleks pribegla tada jer je bila povređena zbog njega i Maje sa kojom je dva puta napravio izlet - kaže sagovornik za gorepomenuti list i otkriva da je Zvezdanov otac, Moka Slavnić, morao da je smiruje:

Foto: printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

– U svakom slučaju, Anđelu ni Moka nije mogao da smiri satima dok je divljala i tražila da je vode što dalje od Zvezdana, samo je ponavljala da će se svima osvetiti za sve što su joj priredili i naglasila je da će tu osvetu servirati ona i Car zajedno, e sad na šta je tačno mislila, ja to pojma nemam, ali svakako videćemo epilog od iduće nedelje kad svi zadrugari izađu i pregledaju klipove koje nisu imali prilike da vide u rijalitiju, ali i kada iz medija i od najbližih saznaju pikanterije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija