• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

10.06.2023

13:20

CAR PREBLEDEO ZBOG SNIMKA INTIMNIH SCENA ZVEZDANA I ALEKS! Pokušao da je opravda: Ja sam tada bio sa drugom ženom, ne mogu da je krivim

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

CAR PREBLEDEO ZBOG SNIMKA INTIMNIH SCENA ZVEZDANA I ALEKS! Pokušao da je opravda: Ja sam tada bio sa drugom ženom, ne mogu da je krivim

Podeli vest

Filipu nije bilo svejedno kada je video kako Aleksandra i Zvezdan razmenjuju nežnosti, ali kako je rekao, on nema pravo da joj bilo šta kaže jer on na metar od nje imao intimne odnose sa Majom Marinković.

U noći za nama završena je šesta sezona rijalitija "Zadruga", a prvo mesto i nagradu od 50.000 evra osvojila je Aleksandra Nikolić.

Aleksandrin verenik, Filip Car, koji se plasirao na četvrto mesto, odmah nakon izlaska iz Bele kuće porazgovarao sa pripadnicima sedme sile. Kako je istakao, siguran je u Aleksandru i njihovu ljubav, jer je shvatio da je ona prava žena za njega nakon svega što su proživeli. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Car

Glavna tema u medijima za vreme takmičenja jeste bio odnos Zvezdana i Aleksandre, iako su oni negirali da je između njih postojalo nešto više od prijateljstva. Tim povodom je novinarka pokazala snimak Caru na kojem se Nikolićeva i Slavnić grle, a u jednom trenutku je on nju čak i poljubio u usta. Filip se zbunio nakon što je video sporni snimak, pa je odmah krenuo da brani svoju izabranicu. 

- Vidi se da poljubac nije usta i da je onako kako je ona meni rekla, da se izmakla... Verujem joj, sto posto. Nisam zatečen, prvi put se susrećem sa ovim. Evo, sada vam kažem, da je i bio poljubac, naspram onoga šta sam ja radio metar od nje... Da li joj ja mogu suditi za to? Ja kažem da nije bio. Tvrdim svojom glavom. Neću da me nervirate i stresirate. I da je bio poljubac, ja nemam pravo ništa da kažem jer znamo šta sam radio pre toga, nemam pravo nikog da optužim. Ja sam radio gore stvari - zbunjeno je odgovarao Filip. 

Caru je pokazan zatim još jedan klip, a njegova reakcija je bila ista. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Car i Aleksandra

- Šta je tu spektakularno na tom klipu? Ja sam u tom trenutku bio sa drugom ženom. Ona sve stvari koje je radila znam zbog čega je radila. Ja preuzima krivicu na sebe za sve što joj je pripisuje, a to je između ostalog i Zvezdan - završio je Car. 

Otac četvrtoplasiranog takmičara "Zadruge 6", Franjo Car, prišao je sinu dok je davao izjavu novinarskim ekipama i izvređao novinarku, nazivajući je "kozom".

- Malo on to lično prihvata zato što mi turpijate mozak nakon osam meseci. Pokušavate da me odvojite od nečega što ja volim. Nikad vas nisam odbijao, deo sam javnog mnjenja i dužan sam da se sa vama objasnim - pokušavao je da opravda oca Filip Car pred kamerama, a zatim prekinuo intervju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija