• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

12.06.2023

07:20

POBEDNICA 'ZADRUGE 6' ODLUČILA DA SE SKRASI PORED MOMKA IZ CRIKVENICE! Rodiću Caru četvoro dece

Printscreen

Rijaliti

POBEDNICA 'ZADRUGE 6' ODLUČILA DA SE SKRASI PORED MOMKA IZ CRIKVENICE! Rodiću Caru četvoro dece

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 6" Aleks Nikolić kaže da će roditi Filipu Caru četvoro dece!

Starleta je u superfinalu megapopularnog rijalitija zauzela prvo mesto i uzela nagradu od 50.000 evra, dok je vicešampionska pozicija pripala Ani Ćurčić.


Neiskrena
Ana je pričala da ne voli Zvezdana i da ga se plaši, a onda mu je merila temperaturu i pisala pesme
Aleks Nikolić

- Presrećna sam! Potajno sam se nadala pobedi, ali sam imala jaku konkurenciju, pa nisam bila sigurna. Filip i ja smo zajedno, volimo se i planiramo budućnost. Treba još da se dogovorimo kada će svadba, ali očekujem da bude što pre! Volela bih da uskoro postanem majka. Maštam da rodim četvoro dece - kaže Nikolićeva, koja uskoro putuje sa Carem u Hrvatsku:


Težak život
Tatu sam upoznala sa 11 godina. Maltretirao je moju majku, precrtala sam ga iz života
Aleks Nikolić

- Biću neko vreme u Beogradu, da bih završila obaveze. Filip će obići baku i rodbinu u Novom Sadu. Potom pakujemo kofere i idemo kod njegovih u Crikvenicu.

Privatan biznis


Na pitanje na šta će da potroši 50.000 evra, Aleks odgovara:
- Srediću mami i sestri stan u Krnjači, a ostatak ću da uložim u privatan biznis. Još ću da razmislim šta će to biti. Moj život nije bio lak, a konačno ću da stanem na noge.
Ona se osvrnula i na glavnu konkurentkinju za prvo mesto
- Anu Ćurčić.

Foto: ATA Images

 

Aleks smatra da je, za razliku od bivše supruge Zvezdana Slavnića, bila iskrena:
- Ana je pričala da ne voli Zvezdana i da ga se plaši, a onda mu je merila temperaturu i pisala pesme. Za razliku od nje, ja sam ljude koji su me povredili i naneli mi traume, precrtala!


Nov život


Pobednica "Zadruge 6" otkriva da je osoba koju je precrtala zapravo njen otac. Upoznala ga je tek kad je imala 11 godina.


Car: Oprostio sam Aleks
sve greške, jer je volim!

Filip Car kaže da je Aleksandri oprostio sve greške i da će s njom provesti ceo život!
- Imala je mnogo grešaka, ali se promenila i sazrela. Mnogi me pitaju da li sam pogledao njen klip sa Zvezdanom Slavnićem i da li mi je tačno prenela šta se zapravo dešavalo između njih. Čak i da mi nije rekla svaki detalj, opraštam joj! U tom trenutku sam ja nju izdao i bio sa Majom Marinković. Naša ljubav je jaka! Volim je - poručuje momak iz Crikvenice.

- Sećam se, Slovenka je organizovala naš prvi susret. Dogovorila se sa njim da se nađemo u Meku. Prišao mi je, pružio ruku i rekao: "Ja sam tvoj tata". Potom je počeo povremeno da dolazi kod mame i mene u Krnjaču. Iako je odlično zarađivao u inostranstvu, slao nam je 100 evra mesečno, pa smo jedva sastavljale kraj sa krajem. Frižider nam je bio prazan! Mama je radila u kineskoj radnji i kao tetkica u školi, ali se razbolela i morala da da otkaz. Međutim, otac je počeo sve češće da dolazi kod nas i da nam remeti mir. Bio je strašno nervozan. Već sa vrata bi počeo da pravi haos, urla, tuče mamu... Zato sam ubedila mamu da odemo odatle, a imala sam samo 200 dinara u džepu. Tad sam počela da radim i snalazim se da bismo preživele - priča ona i dodaje da želi da zaboravi prošlost i okrene se novom životu sa Filipom:

Foto: printscreen

 


Janjuš se pomirio
sa bivšom ženom

Marko Janjušević Janjuš se posle "Zadruge" pomirio sa bivšom ženom Enom. Par, koji ima ćerku Krunu, razveo se zbog afere koju je nekadašnji košarkaš imao sa Majom Marinković pred kamerama Pinka. Janjuš je objavio fotografiju na kojoj grli Enu na Instagramu i napisao:
"Moj život, jedan jedini."
Kako saznajemo, on je posle izlaska završio sa bivšom suprugom.
- Ena i Janjuš su izašli sa društvom u klub da proslave njegov izlazak iz rijalitija. Celu noć su đuskali i grlili se. Bili su veoma prisni, nikad ne bih rekao da su se razveli. On nju i dalje voli i stalno mi govori da nikad neće biti s drugom ženom! Posle izlaska, Janjuš je otišao sa Enom u njenu kuću u Kotežu, iako mu je ćerka na školskoj ekskurziji na Tari - otkriva Janjušev drug za Informer.

- Strašne događaje sam duboko potisnula, jer bih poludela da razmišljam o njima. Spremna sam za lepšu budućnost, a ova pobeda će mi je omogućiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija