• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.06.2023

15:38

ANĐELA PROTERANA IZ ĐENOVIĆA!? Komšije Đuričićeve otkrile ISTINU o njenom dolasku u rodno mesto!?

RTV Pink/Antonio Ahel/Printscreen

Rijaliti

ANĐELA PROTERANA IZ ĐENOVIĆA!? Komšije Đuričićeve otkrile ISTINU o njenom dolasku u rodno mesto!?

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nedavno je posetila svoju porodicu u Crnoj Gori i u svom rodnom gradu se zadržala samo 24 sata.

Kako otkrivaju njene komšije iz Đenovića za domaće medije, iako je kontroverzna bivša zadrugarka na društvenim mrežama predstavljala kao da je sve u najboljem redu, navodno sugrađani od sramote nisu želeli ni da joj se jave na ulici.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić je navodno nepoželjna u rodnim Đenovićima...

- Ma, ona je proterana odavde. Došla je tu na valjda dan, čuo sam da se šepurila, a vala niko nije hteo joj se javi. Moja žena je sklonila poglede od nje, nije htela ni da je pozdravi - rekao je navodno komšija za Kurir, dok je drugog bila sramota na sam pomen zadrugarkinog imena:

- Nemojte me pitati. Muka je to, kao da je moja, obrukala nas je. Nisam ja to gledao, ali svi pričaju šta je radila.

Foto: printscreen

Anđelini roditelji ne žele da čuju za Zvezdana Slavnića i njihovu vezu...

Komšinica kaže da roditelji Đuričićeve navodno ne žele da ugoste Zvezdana u Đenovićima.

- Ma, čula sam da se odmah vratila za Beograd. Nju nije briga uopšte što su njeni protiv onog Zvezdana. Ne žele tog ni da vide u Đenovićima. Ne bih ni ja volela da ga sretnem. Čula sam da njeni ne žele nikad u Đenoviće da dođe.

Podsetimo, sin Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić bio je u centru medijske pažnje zbog sramnog ponašanja u rijalitiju. Najpre je prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a onda je pokazao i nasilničku stranu pred kamerama zbog čega je i diskvalifikovan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 1 godinu

Каква је, бре, ово бесмислена хајка на Анђелу? Да ли је некога убила? Није. Лудо се заљубила! Да ли се то вама икада догодило? Хајде, не правите се свецима, јер то нисте! Дозволите им да уживају у љубави и срећи због очекивања принове. Разапињете девојку свакога тренутка, а ону другу сажаљевате, а ни сами не знате због чега. Доста лицемерја и хипокризије! Смањите тај глупи доживљај!

sledeća vest

Vesti

Poskok ujeo baku u Grčkoj! Zavukao se ispod kreveta od njene unuke: Evo šta da radite ako vas na moru ujede zmija otrovnica
Društvo

Poskok ujeo baku u Grčkoj! Zavukao se ispod kreveta od njene unuke: Evo šta da radite ako vas na moru ujede zmija otrovnica

Žena iz Larise je čudom spasena kada ju je ujela zmija otrovnica. Zmija je ušla u kuću kroz otvorena vrata i sakrila se ispod krevetića njene dvogodišnje unuke. Na sreću, poskok nije ugrizao dete, ali je ujeo baku za prst pošto je ona pokušala da prekrije zmiju džemperom i tako je natera da izađe iz kuće. Zmija je izvukla glavu ispod džempera i ujela ženu koja je sa nesnosnim bolovima i otokom na polovini tela u kritičnom stanju hospitalizovana.

08.07.2024

06:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija