• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika.rs

13.06.2023

20:26

UZIMALA JE OD  ŽELJKOVIH USTA KAKO BI DALA DRUGOME - Šok ispovest Marije Kulić o Miljaninom životu i vaspitanju ćerke!

printscreen

Rijaliti

UZIMALA JE OD ŽELJKOVIH USTA KAKO BI DALA DRUGOME - Šok ispovest Marije Kulić o Miljaninom životu i vaspitanju ćerke!

Podeli vest

Rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, Marija Kulić, pričala je o svojoj ćerki i istakla je da nigde nije pogrešila kada je njeno vaspitanje u pitanju.

Marija priznaje da se sada u odgoju unuka Željka vodi istim principima kao kad je odgajala Miljanu.

Foto: Youtube printscreen

- Bez obzira na to što je ona prvo dete, nisam bila blaga prema njoj, odnosno, ista sam prema sve tri i sada prema Željku. Trudim se da radim sve isto. Prosto, deca kao deca su drugačija. Isti roditelji, ista sredina, isto vaspitanje, ali deca drugačija. I dan-danas, a tako je bilo i kada je bila mala, najviše pažnje zahtevala je Miljana i zbog toga sam i najviše vremena bila posvećena njoj. Tijana i Ana mi kažu da od nje one ne stižu na red, da preteruje. Siniša je bio blaži u odgoju dece od mene. Prema Miljani je bio mnogo popustljiviji, često je znao da mi kaže: "Pusti je, nije kriva, nije znala"... Bila je vrlo umiljata, non-stop sa mnom svugde. Nigde nije htela bez mene. Naravno da sam nju više mazila i pazila jer se nije odvajala od mene. Ne mislim da smo je razmazili, ona se mazila sama. Druge dve su videle da je to jednostavno tako i one su samostalnije i otresitije - rekla je Marija, koja se priseća Miljaninih školskih dana, koja je u to vreme bila primerena.

Foto: printscreen

- Miljana je kao devojčica bila vrlo radoznala, poslušna i pričljiva. Nije se mnogo igrala lutkama jer su je više zanimali ženski poslovi. Kao mala je bila veoma nestašna, ali umiljata, te se izvuče svaki put kad nešto zabrlja. Stalno mi je pomagala u sređivanju kuće, bila je posebno vredna. Volela je da uči i imala je sve petice u osnovnim školama. Zbog loše socijalizacije menjala je više škola, ali i u srednjoj je imala sve petice. Upisala je tada ogledno odeljenje, službenik osiguranja - otkriva Marija.

Marija i dalje ne može da pređe preko Miljaninog odnosa s Lazarom Čolićem Zolom, koji joj je i dalje trn u oku.

Foto: printscreen

Miljana je vratila sve Zoline dugove, istina je da se kockala s njim, vratila je čak i kredite koje su dizali on i njegova majka. Apsolutno ga je pomagala finansijski, opremala ga je ful garderobom i obućom za rijaliti, ostavljala mu je novac za proslavu rođendana. Duša me boli kad se setim. Ona ima sina i, umesto da svom detetu daje, on je mali, sad mu ništa ne fali, ali da čuva novac za neke crne dane, to dete nema oca, umesto da čuva za njega, maltene uzima iz njegovih usta i daje Zoli - rekla je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija