• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2023

09:16

ŽIVEĆE OD TUŽBI! Sanja Grujić otkrila imena cimera sa kojima će završiti na sudu!

printscreen

Rijaliti

ŽIVEĆE OD TUŽBI! Sanja Grujić otkrila imena cimera sa kojima će završiti na sudu!

Podeli vest

Starleta ne želi da oprosti uvrede koje je dobila u rijalitiju!

Starleta Sanja Grujić i njen dečko Marko Stefanović bili su gosti emisije "Narod pita", gde su doživeli velike kritike fanova popularnog rijaltija! 

-Ja bih hteo da kritikujem Sanju. Za Marka sve najbolje, kako je odradio ovu sezonu, svaka mu čast. A Sanja, njeno ponašanje je katastrofa bilo. Zato što vređa puno momka, to mi se ni malo ne dopada i nema ponašanje prema starijim osobama. Samo mi se ne dopada njeno ponašanje i previše odgovara i voditeljima, što ne bi trebalo- rekao je gledalac.

Ovo je bilo dovoljno da se Sanja naljuti i žestoko odgovori.

-Kritike prihvatam, uvrede ne prihvatam. Meni smeta zato što se moja izmišljena prošlost komentariše više nego nečija značajna sadašnjost. Tužiću ljude koji su iznosile laži. Viktoriju i Mariju Kulić ću i te kako da tužim - rekla je bivša zadrugarka. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Rešila je da bivšim cimerima uzme honorare na sudu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija