• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.06.2023

23:59

ANĐELA SE VRAĆA U CRNU GORU! Đuričićeva ostaje DUŽI vremenski period, a evo šta će biti sa njenom vezom sa Zvezdanom!

printscreen

Rijaliti

ANĐELA SE VRAĆA U CRNU GORU! Đuričićeva ostaje DUŽI vremenski period, a evo šta će biti sa njenom vezom sa Zvezdanom!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić, koja je izbačena zbog nasilnog ponašanja, nedavno je posetila svoju porodicu u Crnoj Gori i vratila se odmah sutradan, a kako tvrde mediji, ovog puta će duže vreme boraviti sa najmilijima.

O Crnogorkinom odnosu sa roditeljima dosta se spekulisalo. Tokom njenog boravka u "Zadruzi", ali i po izlasku, mediji su tvrdili da Anđelini roditelji ne žele da čuju za njenu vezu sa Zvezdadom Slavnićem, kao i da se stide svoje ćerke zbog svega što im je piredila pred kamerama.

Đuričićeva je pre nekoliko dana otputovala u Crnu Goru, ali se odmah sutradan vratila u Beograd, što je po mnogima bilo dokaz da porodica Đuričić ne podržava Anđelino ponašanje. Međutim, za nekoliko dana će, kako tvrdi "Telegraf", ponovo otići kod roditelja u Herceg Novi i ovog puta će se tamo zadržati malo duže.

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić će otići u svoj rodni grad...

- Anđela je dole provela samo 24 sata, morala je zbog obaveza da se vrati. Rekla mi je da je bila mnogo uzbuđena, pomalo i uplašena i da celu noć nije spavala. Roditelji koliko god ljuti, naravno da su jedva čekali da vide svoje dete. Podrazumeva se nije prošla i bez pridika, i celu noć je razgovarala sa njima. Majka je posebno bila emotivna kada ju je ugledala - otkrio je izvor, pa nastavio:

- Za nekoliko dana ide ponovo, samo što će sada provesti više vremena dole, nekih pet do šest dana je planirala. Malo da odmori, ali i da provede vreme sa roditeljima i bratom - tvrdi izvor i dodaje da ima u planu da i Zvezdana upozna sa roditeljima:

Foto: E-Stock, printscreen

Anđelin dečko, Zvezdan Slavnić, pridružiće joj se u nekom momentu...

- Još ne znaju da li će i Zvezdan sa njom, mada mislim da neće, jer je još to sveže za njih. Planira svakako da u toku leta upozna Slavnića sa majkom i ocem. Nisu tačne priče da je loše dočekana, naravno ima različitih ljudi, neke komšije su joj dale podršku, neki je osuđuju, ali sve je okej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija