• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

16.06.2023

08:20

REKLA JE "DA"! Matora i Anita staju na ludi kamen, odlučile da krunišu svoju ljubav brakom, otkrile detalje venčanja

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

REKLA JE "DA"! Matora i Anita staju na ludi kamen, odlučile da krunišu svoju ljubav brakom, otkrile detalje venčanja

Podeli vest

Matora je otkrila kako je bila kod Anite u Kruševcu gde je upoznala njenu porodicu, a potom priznala da uskoro planiraju venčanje u drugoj državi.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović sinoć su gostovale u emisiji "Narod pita" gde su otkrile da kroz mesec dana planiraju da stanu na ludi kamen, ali u drugoj državi. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Matora i Anita

 

- Danas sam bila u Kruševcu kod njene majke. Uskoro će se destiti nešto lepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla ''da''. Biće veselo. Bila sam kod tašte, rešila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo podelile radosne vesti - kazala je Matora.

- Ti si je zaprosila? - upitala je voditeljka.

Matora je otkrila kako ne žele veridbu, već odmah svadbu.

- Odmah smo konkretizovale, bez veridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mesec dana - otkrila je Matora.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anita i Matora

- Kad je svadba? - pitala je voditeljka Matoru.

Jovana je otkrila da joj je žao što je bežala od svog odnosa sa Anitom i da sada želi sve da promeni. 

- Za mesec dana, ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bežala od ovakvog odnosa. Mislim da je vreme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo - rekla je ona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan 5

pre 1 godinu

FUJ,kako vas nije sramota da ovakve bljuvotine objavljujete.Vučićević se ponaša kao ŠOJIĆ(NEMAM NIŠTA PROTUV PEDERI).

zoran

pre 1 godinu

Brak je zajednica muškarca i žene. Sve druge veze se mogu zvati kako kome volja, ali to nije brak. Ako je brak sve to drugo onda ćemo moja žena i ja da se pod hitno razvedemo, pa ćemo da zavitlavamo sve redom šta smo. Ove dve mogu samo da budu u slobodnoj vezi, "gde ih vidiš, tu ih piši".

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija