• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

16.06.2023

10:47

ANA ĆURČIĆ U ZAGRLJAJU ACE BULIĆA! Isplivala njihova prva zajednička fotografija nakon rijalitija, uživaju u društvu ove dve osobe (FOTO)

ATA Images

Rijaliti

ANA ĆURČIĆ U ZAGRLJAJU ACE BULIĆA! Isplivala njihova prva zajednička fotografija nakon rijalitija, uživaju u društvu ove dve osobe (FOTO)

Podeli vest

Ana Ćurčić i Aca Bulić provodili su slobodno vreme u kafani sa Zoricom Marković i njenim sinom, a pevačica je zajedničke trenutke odmah podelila na svom Instagram profilu.

Ana Ćurčić osvojila je visoko drugo mesto u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ona je nakon proglašenja pobednika bila razočarana jer je očekivala da će prvo mesto i nagrada od 50.000 evra pripasti njoj. 

Za vreme rijalitija, Ana se zbližila sa Zoricom Marković koja joj je bila i najbolja prijateljica, ali i rame za plakanje. Iako su mnogi sumnjali u njihovo prijateljstvo, one su ipak potvrdile da su među njima bile i ostale iskrene emocije. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Zorica i Ana

Nakon samo nedelju dana od finala "Zadruge 6", Ana i Zorica našle su se u jednoj kafani, a pevačica je sve to objavila na svom Instagram profilu. Međutim, njih dve nisu bile same.

U pratnji ovih dama bili su Anin bivši partner i največa podrška iz spoljnog sveta, Aca Bulić, kao i Zoričin sin. 

 

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste to da se Aca ne odvaja od Ane. Na pomenutoj slici je čak i grli, a oboje ne skidaju osmeh sa lica. 

Da li je među njima došlo do pomirenja ili su i dalje samo prijatelji, ostaje nam da ispratimo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija