• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

16.06.2023

15:30

OGLASILA SE SANJA STANKOVIĆ! Evo šta je rekla o Matorinoj veridbi!

Informer

Rijaliti

OGLASILA SE SANJA STANKOVIĆ! Evo šta je rekla o Matorinoj veridbi!

Podeli vest

Sanja Stanković odlučila je da progovori o iznenadnoj veridbi svoje bivše devojke Jovane Tomić Matore. Voditeljka je objasnila kratko kako se oseća.

Sanja Stanković je dala komentar na Matorinu odluku da se uda za Anitu. Naime, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović gostujući u jednoj emisi iznenadile sve ekskluzivnom vešću da su se verile i da planiraju venčanje za samo mesec dana.

Foto: printscreen

Sanja ne želi ni da čestita bivšoj

- Jovana i ja nismo zajedno već tri godine. Mislim da nema potrebe da me ljudi više pitaju za nju. Svako je nastavio dalje – poručila je kratko Sanja ne želeći više da priča o svojoj bivšoj devojci.

Foto: printscreen instagram

Verene, Matora i Anita

- Danas sam bila u Kurševcu kod njene majke. Uskoro će se destiti nešto lepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla ''da''. Biće veselo. Bila sam kod tašte, rešila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo podelile radosne vesti. Odmah smo konkretizovale, bez veridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mesec dana. Za mesec dana, ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bežala od ovakvog odnosa. Mislim da je vreme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo - kazala je Matora.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Blistaju od sreće



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija