• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

17.06.2023

20:05

ALEKSANDRA DEO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već podelila nagradu, a tek da vidite skupoceni poklon koji mu je namenila!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

ALEKSANDRA DEO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već podelila nagradu, a tek da vidite skupoceni poklon koji mu je namenila!

Podeli vest

Aleksandra Nikolić je odlukom naroda odnela pobedu u "Zadruzi 6" i osvojila nagradu od 50.000 eura, a iako je očekivala visok plasman pobedi se nije nadala.

Aleks je pobednica sa čak 36% glasova publike, a kada je saznala da je upravo ona uzela krunu "Zadruge 6", nije krila sreću i suze radosnice.

Nakon završenog rijalitija, i informacije da "Zadruge" više neće biti, za mnoge od učesnika rijalitija se postavlja pitanje šta dalje?

Izvor blizak Aleksandri, otkriva za "Super TV" da je Aleksandri najbitnije da je uspela da obezbedi sebe i porodicu. Čitav život sve što radi je, kako kaže izvor, da bi imala krov nad glavom i kako novčano ne bi patila.

Mnogi osuđuju Aleksandru zbog ružne prošlosti, ali ona je to videla kao jedino rešenje u tom momentu. Teško je kada ste prepušteni samom sebi i kada ni od čega treba da stvorite nešto – kaže izvor koji u razgovoru za "Super TV" otkriva da se bivša zadrugarka odlučila na otvaranje salona za negu lepote.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Aleksandra je na tu ideju došla još dok je bila u rijalitiju, ali nije želela da podeli sa ostalima jer nije znala da li će ona biti ta koja će kući odneti ček sa 50.000 evra. Nakon pobede, prelomila je i rekla najbližima u šta će uložiti novac. Samim tim, ne želi više da bude deo javnosti, hoće da se skrasi, što jednim delom i ostvarila kada je Filipu rekla "da".

Kako izvor navodi, deo novca će dati i svom vereniku.

- Aleksandra je svesna da Filip nije mnogo para zaradio u "Zadruzi" i zato je odlučila da mu jedan deo pokloni. Nakon veridbe, smatra ga članom porodice i mišljenja je da ako će obezbediti porodicu i dati im deo nagrade, onda treba isto da uradi i kada je njen verenik u pitanju - priča izvor i dodaje:

Foto: Informer

- Prijateljice su joj rekle da to ne radi jer se sa Filipom nikad ne zna. Dale su joj do znanja da je Filip ženskaroš i da može da se desi da odustane od ženidbe te da se raziđu. Tada će uslediti kajanje što je došla na ideju da nagradu troši na njega. Aleksandra je sada sigurna u svog partnera i u planove za njihovu budućnost o kojima su pričali pre nego što su izašli.

Novopečeni verenici imaju bezbroj zajedničkih planova, a jedan od njih je da kupe "besan" auto:

- Aleks i Filip su još u "Zadruzi" planirali da uzmu zajednički auto. Sada kada je Aleksandra odnela pobedu, te planove mogu i da realizuju. Filipa je malo sramota što neće novčano učestvovati u tome koliko i njegova verenica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ultra ofanzivni Slovaci napadaju jaku Belgiju! (VIDEO) Uživo
EURO 2024

Ultra ofanzivni Slovaci napadaju jaku Belgiju! (VIDEO)

Dašasnji program na Evropskom prvenstvu otvara meč grupe E u kojem će se od 15.00 (Arena 1 premijum, RTS 1) u Minhenu sastati Rumunija i Ukrajina. Zatim će od 18.00 (Arena 1 premijum, RTS 1) u Frankfurtu, takođe u grupi E, snage odmeriti Belgija i Slovačka. Program zatvara utakmica grupe D, u kojoj će se u Dizeldorfu od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) sastati Austrija i Francuska.

17.06.2024

12:42

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija