• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

18.06.2023

20:31

ZVEZDAN I ANĐELA U LOŠOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI! Fanovi im poslali pakete sa hranom, čekaju da legne novac (FOTO)

E-Stock, printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN I ANĐELA U LOŠOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI! Fanovi im poslali pakete sa hranom, čekaju da legne novac (FOTO)

Podeli vest

Zvezdan se zahvalio fanovima koji su im poslali velike količine hrane i osnovnih potrepština za život, a kako je rekao, ovo je pomoć dok im ne legne prvi honorar.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" zbog nasilnog ponašanja. 

Njih dvoje su zbog kršenja ugovora ostali bez honorara koji su zaradili u rijalitiju, a pored toga dužni su da plate i produkciji kaznu od po 50.000 evra. 

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

Kako se par trenutno nalazi u teškoj finansijskoj situaciji zbog dugovanja, njihovi fanovi su odličili da im pomognu. Oni su svom omiljenom rijaliti paru poslali 10 prepunih kutija osnovnih potrepština za život.

Na osnovi snimka koji je Zvezdan objavio na svom TikTok-u možemo videti da se u paketima nalaze ulje, brašno, so, preparati za ličnu higijenu, grickalice i mnoge druge stvari. 

Foto: TikTok printscreen/zvezdanslavnic

Zvezdan i Anđela dobili pomoć od fanova

- Hvala našim bungišima, dok ne sedne prvi honorar - napisao je Slavnić u videu.

Podsetimo, Zvezdan je juče odvezao Anđelu do aerodroma i ispratio je u Crnu Goru, a ona se po samom dolasku oglasila i istakla da će se ovog puta zadržati duže, obzirom da je prošli put bila samo na jedan dan.

- Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta - objavila je ona na svom Instagram profilu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija