• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

18.06.2023

23:24

DEJAN DRAGOJEVIĆ USKORO POSTAJE OTAC?! Devojka mu na rođendan saopštila srećne vesti: Naša porodica (FOTO)

printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ USKORO POSTAJE OTAC?! Devojka mu na rođendan saopštila srećne vesti: Naša porodica (FOTO)

Podeli vest

Jovana je Dejanu za rođendan poklonila crež na kojem se pored njih dvoje vide i dvoje dece i na taj način mu saopštila da je spremna da se uskoro ostvari u ulozi majke.

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, pohvalio se danas poklonima koje je dobio do svoje devojke Jovane, sa kojom je u vezi već par meseci. 

Jedan detalj na kutiji od poklona je Dragojeviću posebno privukao pažnju. 

Foto: Youtube printscreen/Dejan Dragojevic

Dejan pokazuje poklone za rođendan od devojke

- Volim te, naša porodica - napisala je Jovana koja je izgleda do ušiju zaljubljena u Dragojevića i koja po svemu sudeći priželjku porodicu sa njim, obzirom na crtež u donjem levom uglu.

Pored toga, ona je svom dragom kupila i markirane patike, koje koštaju par stotina evra i napisala mu emotivnu čestitku, koju nije želela da Dejan javno pročita, a na kojoj je pisalo "Prati svoje snove".

Foto: Youtube printscreen/Dejan Dragojevic

Dejan čita čestitku od devojke

 

- Drago mi je što si baš ti moj momak, ti si kao sedmica na lotou. Konačno sam našla svog princa na belom konju. Nikad nisam mislila da ću se ovako zaljubiti - čitao je Dragojević, a da li je Jovana ovo stvarno napisala ili se Dragojević šalio i sve smislio u tenutku iz glave nije poznato.

 

Dejan je takođe otkrio da rođendan ne voli da slavi i da će ga proslaviti samo u krugu svoje porodice, sa svojom devojkom i mačkama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija