• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.06.2023

09:54

HAOS U ĐENOVIĆIMA! ANĐELU ĐURIČIĆ RODITELJI UCENILI! Imali niz uslova kako bi joj oprostili aferu sa zauzetim Zvezdanom!

Informer

Rijaliti

HAOS U ĐENOVIĆIMA! ANĐELU ĐURIČIĆ RODITELJI UCENILI! Imali niz uslova kako bi joj oprostili aferu sa zauzetim Zvezdanom!

Podeli vest

Anđela Đuričić, kontroverzna učesnica "Zadruge", poslednjih je meseci bila tema broj jedan medjskih napisa zbog veze sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Nakon izlaska, na iznenađenje mnogih, njeni roditelji su joj saopštili niz zahteva koje od nje očekuju ne bi li joj "oprostili bruku koju im je priredila".

- Anđeli Đuričić su roditelji rekli da ne sme da ide u Beograd. Raskinula je sa Zvezdanom Slavnićem, što ih raduje, a plan im je da njihova ćerka zarađuje novac iz Crne Gore, tako što će emisiju, koju je dobila da vodi na jednoj televiziji, snimati na primorju - istakao je izvor blizak porodici Đuričić.

- Kad je malo razmislila, rešila je da ih posluša, pa će zarađivati novac, a da ne mrdne sa Crnogorskog primorja. Rekli su joj da će zaboraviti na sve njene skandale, ali su imali jedan uslov - da se kloni Zvezdana, kog će smatrati samo greškom u njenom životu, ukoliko nastavi dalje bez njega. Anđela zbog toga neće dolaziti u Beograd narednih nekoliko meseci, fokusiraće se na porodicu i posao. Roditelji su joj rekli i da obriše njegov broj telefona i da ga izbriše sa mreža, što je ona i uradila - dodaje sagovornik.

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić

- Majka i otac brinu za Anđelinu bezbednost, jer je Zvezdan nasilnik. Smatraju da je neophodno da prekine svaku komuniakciju, a da li će ih poslušati na duže staze pokazaće vreme - zaključio je sagovornik za Blic.

Podsetimo, kako je Informer pisao, Anđela i Zvezdan stavili su tačku na vezu jer je nekadašnji robijaš često izlazio po prestonici, gde ima dugogodišnje prijatelje, dok je Đuričićeva ostajala sama kod kuće, što joj je i te kako smetalo.

Foto: ATAIMAGES

Zvezdan Slavnić

Ona se juče, ovim povodom, i oglasila:

- Dobijam mnogo poruka vezano za raskid i da li je istina. Istina je da smo raskinuli. Prolazim težak period ponovo. Verujem da i on prolazi kroz težak period, pa vas molim za razumevanje, bez nekih preteranih poruka i poziva. Vaša Anđela, ljubim vas sve. Trenutno sam posvećena poslu i porodici, i to je sve što me zanima - napisala je Anđela na Instagramu-


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija