• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2023

12:25

ZVEKI MLATI LOVU, SVE IZNENADIO SNIMKOM, ŠUŠKE NA SVE STRANE! Zaradio od fanova pa se hvali!

Pixabay, Zoran Sinko

Rijaliti

ZVEKI MLATI LOVU, SVE IZNENADIO SNIMKOM, ŠUŠKE NA SVE STRANE! Zaradio od fanova pa se hvali!

Podeli vest

Diskvalifikovani učesnik "Zadruge 6", Zvezdan Slavnić, pokazao je koliko novca zarađuje od fanova na Tik Toku.

Na njegovom snimku se mogu videti novčanice od 100 evra, ali i od 200 i 50 evra, dok se može uočiti i novčanice od 200 dinara. 

Zvezdan Slavnić nije napisao koliko je dobio para, ali koliko se može prebrojati, fanovi su mu dali oko 2.000 evra.

- Fala bungiši od srca - piše u opisu videa.

Inače, bivši rijaliti učesnik forsira ljude koji ga prate na ovoj mreži da se više angažuju, ne bi li hitno došao do što više para.

- Hvala, ljudi, beskrajno hvala! Ljudi, spremite se, samo jako! Ljudi, ovo nije sramota, biće i narednih dana ovako, samo isto radite - ponavljao je Zvezdan Slavnić tokom noći, a komentari su se samo nizali.

Foto: printscreen

 

"Bedno", "kako te nije sramota", "lenj bio, lenj ostao", "čoveče, radi nešto, ustani sa kauča", poručivali su mu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelka

pre 11 meseci

Narode, nije kriv Zvezdan Slavnic nego njegovi fanovi, koji nemaju mrvicu mozga u glavi...Svoj, tesko zaradjen novac poklanjaju jednom neradniku koji bi mogao da se zaposli i sam za sebe zaradi, postenim radom ...Ali, do god je glupog naroda, Zvezdan i slicni ce uzivati...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31