• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

23.06.2023

00:20

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI FILIPA CARA! Tragične vesti saopštila njegova verenica Aleksandra Nikolić

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI FILIPA CARA! Tragične vesti saopštila njegova verenica Aleksandra Nikolić

Podeli vest

Aleksandra je na samom početku emisije otkrila da je Filip imao smrtni slučaj u porodici zbog čega je sprečen da gostuje u "Narod pita".

Filip Car večeras je trebao da gostuje u "Narod pita" sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić, ali je neposredno pred početak emisije otkrio da se neče pojaviti iz opravdanih razloga. 

Foto: Instagram printscreen

Objava Filipa Cara na Instagramu

- Izvinjavam se svim ljudima koji su hteli da me vide i čuju u emisiji "Narod pita" večeras, nažalost, biću odsutan iz opravdanih razloga. Za par dana se družimo - napisao je Filip na Instagram storiju.

 

Sada je njegova verenica, Aleksandra Nikolić, otkrila je šta je razlog njegovog odsustva.

 

- Filip nije mogao da dođe, imao je smrtni slučaj u porodici i nije baš bilo okej da dođe. Izjavljujemo mu saučešće i nadam se da će se izboriti cela porodica sa tim - rekla je Aleksandra na početku emisije "Narod pita".

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Grof

pre 1 godinu

Ma koga zabole za ovog bivola i njegovu fufu.Dadoste joj pare da bude exluzivna fufa, a ovaj moron CAR ma lipov k ....ajd zdravo

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija